barni -> RE: priča prijateljici- koliko € za darilo? (29.3.2011 15:26:16)
|
Če je res prava prijateljica, potem ti ni treba dati ničesar - ona si je zaželela tvoje prisotnosti in to je tvoje darilo za njo. Če bi se sama poročila, bi izrecno naročila, da ne želim ničesar od prič v denarju, lahko mi kvečjemu pripravijo kako foro, dogodek ali kaj podobnega (recimo kak album s slikami od majhnega, kako foro iz mladosti, napišejo kak hecen govor...). To bi mi pomenilo veliko več kot pralni stroj, posoda ali gotovina. Zadnjič mi j ekolegica rekla, da je oče hčerki na poroki pripravil foro; ob polnoči, ko je bila torta, sta hotela zarezati, pa ni šlo. Jasno, ker je bila iz stiroporja, čeprav je zgledala kot prava! Pa ni noben vedel, da se je to dogovoril z organizatorjem. Meni bi bilo to res štosno. Meni je zoprno že, ko povabim na RD, pa imajo potem vsi polne roke dela s tem, kaj prinesti. In zato ponavadi povabim tik pred zdajci, da ne utegnejo nič kupiti, pa se imamo vseeno zelo zelo lepo! Meni je bistvo da pridejo, ne pa da mi kaj nosijo. Na zadnje, ko sem povabila prijatelje, sem bila ful vesela, da se je spomnila od zadnjega snidenja moje neizpolnjene želje po čokoladni torti (bila je gužva v slaščičarni) in mi je prinesla nekaj kosov res ful dobre čokoladne torte, katero smo vsi z užitkom pojedli.
|
|
|
|