|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: srbenje v nosecnaj osti
31.3.2011 9:16:53   
mariy
jutro

punce mene neki zanima, mislim da o tem ni bilo veliko govora, vsaj jaz ga nisem zasledila,
a mi lahko poveste kako pogosto vas preganja to srbenje; je to samo zjutraj, ponoči, čez cel dan pogosto ali samo občasnouser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: srbenje v nosecnaj osti
31.3.2011 10:25:44   
Teyla
Mene je najbolj srbelo ponoči, ko sem se umirila ali pa če sem se zbudila sredi noči. Me je srbelo tudi podnevi, ampak se lahko zamotiš, ker vedno nekaj delaš in pozabiš na to. Ponoči je bila pa kriza.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: srbenje v nosecnosti
1.4.2011 20:32:07   
Anonimen
zal,so tudi meni odkrili povisanje jetrnih testov,sem pa ze 2.noseca,pricakujemo decka!tudi v 1.nosecnosti sem imela povisanje jetrnih testov,grozno srbenje celega telesa!smo pa v 1.nosecnosti sele v 36.tednu odkrili zakaj gre(KJUB TEMU,da me je srbelo ze kaksne 2.meseca prej)in sem v 37.tednu,rodila zdravo puncko (SEM pa prezgodaj rodila zaradi zrele posteljice),mocno upam,da bo vse vredu in da bo zdrzalo vsaj se 4,5 tednov,sem namrec v 30.tednu!

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
1.4.2011 20:50:31   
Anonimen
Katy 78 ali morda katera druga,a mi lahko prosim napisite kaksne je jetrna dieta!HVALA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.4.2011 22:50:33   
Teyla
A ti je niso predpisali v P? user posted image Madona so čudni..
kakorkoli, dieta je sledeča: ne smeš rdečega mesa, čim manj maščob, nič ocvrtega, jajc...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.4.2011 10:11:25   
Anonimen
teyla,jutri grem k ginekologinji po napotnico,a mi lahko prosim napises kako poteka zdravljenje naprej...,v 1.nosecnosti so mi namrec odkrili sele na koncu,v torek naj bi imela preiskave,v nedeljo pa sem sla rodit v 37.tednu zaradi krvavitve!ZELO se namrec bojim da bi me zadrzali v porodnisnici zaradi moje male puncke...HVALA

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.4.2011 17:44:48   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

teyla,jutri grem k ginekologinji po napotnico,a mi lahko prosim napises kako poteka zdravljenje naprej...,v 1.nosecnosti so mi namrec odkrili sele na koncu,v torek naj bi imela preiskave,v nedeljo pa sem sla rodit v 37.tednu zaradi krvavitve!ZELO se namrec bojim da bi me zadrzali v porodnisnici zaradi moje male puncke...HVALA

Če ugotovijo povišanje jetrnih encimov, te praviloma zadržijo v porodnišnici, da spremljajo stanje. Jaz sem morala iti še isti dan, ko so ugotovili povišanje. Zdravljenja pa ni, edino lahko te dajo na dieto, ki pa je, kot mi je rekel Pušenjak, bolj blagov žegen. Meni ni pomagala. Pač si v P kjer ti potem redno jemljejo kri in preverjajo vrednost jetnih encimov. Gleda na to, ali se zvišujejo ali ne in kako hitro se zvišujejo, vpliva na to, ali se odločijo za sproženje poroda ali ne. Držim pesti, da se tudi pri tebi vse srečno konča.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.4.2011 12:15:52   
Teyla
Tako kot je katy napisala, zadržijo te v P za preiskave, če so testi dokaj ok. Če se pa vrednosti višajo, pa sprožijo porod- seveda, če je plod dovolj velik. Mene so zadržali v P 5 dni, in ker so bili testi dokaj ok (čeprav še vedno poviašni), so me spustili domov. Čez 10 dni je bila kontrola, nato pa čez dober teden sprožitev poroda (v 39.tednu nosečnosti). 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.4.2011 20:30:23   
Anonimen
teyla,oprosti da vprasam kaksne vrednosti si imela ob sprejemu in nato ob odpustu?jutri bom namrec zadrzana v porodnisnici na opazovanju,so pa moje vrednosti povecane na 1,58 in 2,44!me pa zaradi moje deklice zelo skrbi,koliko casa bom v porodnisnici in kako se bo izteklo,sem sele v 31.tednu!HVIALA TI in kety 78 hvala lepa za zelje in spodbudo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.4.2011 9:15:03   
Teyla
Vrednosti so različne, ker ne testirajo samo ene zadeve, teh encimov je več in imaš lahko povečanega samo enega. Jaz sem imela 13 mg/mol (za enote nisem ziher) ko me je G merila, nato so še narasli na 15, ostalo je bilo pa v mejah normale. Upam, da boš čim prej doma in da bo vse ok. Saj te hčerkica lahko pride obiskat, če se ne motim obiski otrok niso več prepovedani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.4.2011 9:31:27   
newlife
zdravouser posted image !
mene je srbelo v zadnjih treh mesecih pri tadrugem otročku, in sem dobila diagnozo nosečniški diabetes!
res sem se držala neke diete in je bilo stanje nekako po 14 dneh normalizirano.
srbelo me je predvsem ponoči in zjutraj, pomagalo je le tuširanje z mlačno vodo.
Upam da bo tokrat šlo brez te diagnoze in nadležnega srbenja, saj smo 6 tednov noseči :)

menim da od spola otroka res ni odvisna ta srbečica...jaz sem takrat rodila fantka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.4.2011 14:29:49   
Anonimen
A mogoce katera ve kaksna je ta jetrna dieta?A je mogoce katera jedla ursodeoksiholno kislino za znizevanje vrednosti pri hepatopatiji?Kako uncikujejo zdravila?

(odgovor članu newlife)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
17.4.2011 10:44:12   
Teyla
Jaz sem imela to zdravilo- Ursosan na kratko. Ne vem, če ima kakšen vpliv na plod-verjetno čisto nedolžno ni. Je pa po moje posledica nezdravljena lahko veliko hujša. Zdravilo naj bi pomagalo izločati žolč iz telesa, vrednosti samih encimov pa ne zniža, vsaj pri meni jih ni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?