cepljenje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ruby19 -> cepljenje (21.3.2011 12:24:57)

Prosim, javite se tiste, ki imate slabe izkušnje s cepljenjem oz. tiste, ki svojega otroka niste dale cepit. Jaz sem zaradi slabe izkušnje s cepljenjem proti, vem pa da bodo zdaj, ko bo moj otrok prvošolček, zato ker smo proti same težave, saj so pri nas cepljenja še vedno obvezna. Zanima me torej, kakšne so dejanske posledice tega, da otroka ne daš cepit. Kako na to reagira šola in šolski zdravnik?

Precious -> RE: cepljenje (21.3.2011 12:36:49)

kako bi pa mogel reagirati zdravnik?
On je te dolžan prijaviti

ribica. -> RE: cepljenje (21.3.2011 13:58:21)

Lani je bila naša punca prvošolka. Pa je nisma dala cepit proti hepatitisu. MOž je moral podpisati neko izjavo. Zdravnica bi morala to poslati naprej, al kako sploh gre ta postopek, ampak nihče nič več po tistem ni rekel in terjal od nas. Šola pa itak ne ve. V šoli so samo dali razpored po urah kdaj morajo otroci it na cepljenje, da niso vsi naenkrat manjkali pri pouku. Vsakega otroka pa je peljal starš sam. To je bilo to. Sploh pa, saj te ne morejo prisilit. Zagotovila za učinek ceplenja pa itak ni!

Precious -> RE: cepljenje (21.3.2011 13:59:50)

ribica boste še prišli na vrsto,te stvari ne potekajo tako hitro. Kaj ima pa šola z cepljenjem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Absolutno nič

ribica. -> RE: cepljenje (21.3.2011 14:04:31)

Odkrito povedano nimam pojma kaj in kako je potem, če otroka ne cepiš. Ampak zadnje cepljenje je nisva dala, ker ni zagotovila za nič. Sam tolk da nekdo skasira. Mi kvečjemu skasiramo kako dodatno zdravstveno sranje.

Stran: [1]