blaža -> RE: rabim hiter odgovor tistih ki imajo mireno !!! (22.3.2011 14:14:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Jaz imam že tretjo mireno. Torej prvi dve sem si morala kupiti še sama (takrat je bila še plačljiva). Letos sem jo dobila zastonj, a sem plačala UZ takoj po vstavitvi 40€. Mislim dober hec, če ne plačaš mirene moraš plačati UZ. Prvič in drugič pa sem imela UZ zastonj. Torej kakor koli se obneneš - PLAČAŠ. Meni je še ginekologinja svetovala, da moram hoditi vsako leto na UZ, da vidi če je še vse na svojem mestu. Mislim prav zanimivo!!!! Ko sem imela mireno prejšnih 10 let mi tega ni svetovala ker je bil UZ zastonj, sedaj naj bi ji pa vsako leto dala 40 €. Mislim, da me razen na rednih preglednih ne bo videla. Prav zanimivo mi je brati, da nam tega nebi smeli zaračunavati. Kje se lahko to preveri? Torej je plačilo odvisno samo od ginekologa? SRAMOTA!!! Po mojem je nateg, ker moj mi je sedaj, ko je vzel bris, vaginalno pogledal še mireno in je reku, da je na mestu in da je ok. Se pravi, da se da tako pogledat, brez UZ. edino, če je totalno nesposobna G.[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|