liliana -> RE: RABIM POMOČ PROSIM, KAJ SI OGLEDATI Z SKORAJ 4 LETNIM OTROKOM V POMURJU ?? (27.3.2011 4:06:51)
|
V trgovino grem običajno hitro nekaj kupit.....če je otrok z mano, gre pač z mano.....nisem ravno navdušena nad več urnim šopingiranjem, pomerjanjem, gledanjem izložb...... Rada pa hodim po kafičih......in običajno vzamem otroka s sabo......ker pa imam večkrat možnost varstva.....moža, dve babici....si pa tudi kdaj vzamem čas za kavo brez otroka....ko pa je otrok z mano, pa je z mano na kavi in ne v igralnici šoping centra...... Pač ne čutim potrebe, da bi bila uporabnica teh igralnic v šoping centrih......pa ni to zaradi bacilov.....te umetne tvorbe od igralnic se mi pač ne zdijo nek ekstra dosežek za otroka......se mi zdi, da več otrok odnese, če prelaga šalico z enega mesta na drugega in meša sladkor v skodelici, kot pa da se valja po tistih gumijastih žogah......saj dvakrat ali trikrat na leto gre na kak "ringišpil" ali pa v kako tako igralnico.....da pa bi mi predstavljal manjko teh igralnic na dopustu problem, pa se mi še ni zgodilo......in tudi dopusta nikoli ne planiram tam, kjer je obilje teh "plastičnih igralnic".....
|
|
|
|