Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 7:44:39
|
|
|
|
mojamura
|
Shorty....vsaka čast tvojemu bratu. Lepa pesem, odpeto z občutkom
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 7:49:25
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ta fant mi je bil že lani IN,letos pa se mi je usidral v srce in mu privoščim zmago.
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 7:57:31
|
|
|
|
KIKI****
|
Tudi jaz sem že lani za tvojega brata navijala, ampak letos bom pa še bolj, vau, full dobr komad. Lahko si ponosna nanj! On je zagotovo nate
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 7:58:35
|
|
|
|
HuAnita
|
Mi je padel v uho, ja.. Še nekaj mi je bilo zanimivih, pravi vicmaher je bil paoni, ki igra na list od bromelije ali katere rože že - tak vsesplošni zabavljač
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 7:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo lepa pesem in čudovit glas!
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 10:01:54
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura Shorty....vsaka čast tvojemu bratu. Lepa pesem, odpeto z občutkom podpis
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 10:31:04
|
|
|
|
Blink1
|
jaz bom samo finale gledala... pa še to bolj usput
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 11:24:44
|
|
|
|
Luni
|
Ja, Jaka je bil včeraj No.1, vsaj zame, takoj za njim pa tista pevka (Širaj, ali kako že...). Pesti držim za Jaka!!!
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 11:55:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mene pa 1. oddaja (avdicija) "Slovenija ima talent" ni nič kaj preveč navdušila. Mogoče zato, ker je bila lani, ko je bila prvič, pač vau, letos je pa že deja vu, mogoče zato, ker smo pol talentov s 1. avdicije videli že lani, mogoče pa enostavno zato, ker nobeden ni bil ravno extra izstopajoč. Ne morem reči, da so bili vsi fenomenalni, niti, da so bili vsi slabi - trdim samo to, da me niso popolnoma fascinirali. Bom pa iz golega firbca spremljala Jako, ker je pač od Shorty brat. Simpatičen dečko, po videzu me spominja na mojega bivšega svaka, ki absolutno zna igrati kitaro in ima tudi dober glas, ampak njegov stil glasbe ni moj stil in kričeča najstnica tudi nisem več.
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 15:47:12
|
|
|
|
mamamajča
|
Zamudila Kaj je pel?
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 16:30:15
|
|
|
|
liliana
|
Jaz sem pa gledala Poirota na SLO1.......
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 16:33:18
|
|
|
|
valči
|
Bravo Jaka od Shorty Sem kar usta odprla,ja,všečna pesem,všečen glas,všečen on Pa tista punca na koncu,ko so ji dali 3 x,pa je tako leopo pela,pa luštna je,stara 18 let.
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 18:00:59
|
|
|
|
Felicita
|
http://talent.24ur.com/clanek/novice/jakova-sladko-bridka-izkusnja.html
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 18:48:22
|
|
|
|
tofsi
|
ja eden izmed najboljših v 1. oddaji. Čestitam.
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 19:03:55
|
|
|
|
mamamajča
|
u ja ja, fenomenalno! Čestitke malemu bratcu in zelo zelo simpatičen fant je. Uh, to bo oboževalk! Bravo, mladi mož
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 21.3.2011 22:07:58
|
|
|
|
sponkica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Mene pa 1. oddaja (avdicija) "Slovenija ima talent" ni nič kaj preveč navdušila. Mogoče zato, ker je bila lani, ko je bila prvič, pač vau, letos je pa že deja vu, mogoče zato, ker smo pol talentov s 1. avdicije videli že lani, mogoče pa enostavno zato, ker nobeden ni bil ravno extra izstopajoč. Ne morem reči, da so bili vsi fenomenalni, niti, da so bili vsi slabi - trdim samo to, da me niso popolnoma fascinirali. Bom pa iz golega firbca spremljala Jako, ker je pač od Shorty brat. Simpatičen dečko, po videzu me spominja na mojega bivšega svaka, ki absolutno zna igrati kitaro in ima tudi dober glas, ampak njegov stil glasbe ni moj stil in kričeča najstnica tudi nisem več. Mogoče pa ravno najbolj zanimive šparajo za kasneje :) drugače pa kar se tiče prve oddaje, tudi mene ni nekaj prepričala, saj kot je rekla že kerensa smo jih že precej videli v prejšnji sezoni. Martina Šraj je po moje najbolj izstopala od vseh...
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 28.3.2011 15:53:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, pa sem pogledala 2. oddajo Talentov in moram reči, da sem pa nad njo veliko bolj navdušena, kakor nad prvo. Všeč mi je bila oranžno-laska, ki je pela pesem od Whitney Houston... simpatična sta mi bila pevsko-kitarska brat in sestra, ker se mi je njen glas zdel specifičen... zeeelooo všeč mi je bil štajerski Mišo in to najbolj z imitiranjem Vlada Kalemberja... Ampak totalno fasciniral in to tako, da sem res sedela pred TV-jem s čeljustjo na kolenih, me je pa tisti ne tič-ne miš (ne ženska-ne moški look). On je bil pa fenomenalen - tako z videzom, kakor z mentaliteto. Samo zaploskam lahko - svaka mu čast. Resno. Tako, da je on trenutno moj favorit. Vem, da za finale nima šans, ampak mi je pa od do sedaj videnih najbolj VAU. Medijsko napihnjene zgodbe o izgubah, pomoči in podobnem, s čimer se piha na dušo gledalcev, me težko ganejo.
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 28.3.2011 17:05:04
|
|
|
|
mikina
|
zeeelooo všeč mi je bil štajerski Mišo in to najbolj z imitiranjem Vlada Kalemberja... prekmurski mišo oz. tešanovski Meni je bil tudi všeč, vsekakor pa ne za finale.
|
|
|
|
RE: Slovenija ima talent 28.3.2011 20:06:50
|
|
|
|
hmm...
|
Jaz pa še zdaj vsak dan pogledam brata od Shorty in poslušam njegovo pesem.
< Sporočilo je popravil hmm... -- 28.3.2011 20:07:12 >
|
|
RE: Slovenija ima talent 2.5.2011 11:27:48
|
|
|
|
KIKI****
|
upel mu je preboj v polfinale, čestitam!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?