[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.3.2011 22:02:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

K_a_t_i -> RE: Kako ocistiti plesen... (19.3.2011 22:30:48)

Moj edini predlog je, da vržeš stran. Če je plesen v peni, ni samo zgoraj, ampak tudi noter. In plesen je strupena.

Paštetka -> RE: Kako ocistiti plesen... (20.3.2011 18:44:12)

operi v pralnem stroju ter dodaj čistilo za plesen, ki se kupi v Müllerju.

Lahko v banji najprej namočiš sedala s tem čistilom in ko plesen izgine, vse skupaj opereš v pralnem stroju. Glede na to, da so ta sedala večji format bi rekla, da ti je ta druga varianta boljša, saj boš porabila manj tega čistila za plesen.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.3.2011 18:57:25)

Paštetka -> RE: Kako ocistiti plesen... (20.3.2011 19:21:54)

metulj, samo mora res celo biti namočeno noter v vodi. Ker Ne gre samo zdrgniti, saj mora, če se prav spomnim kakšnih 15 minut stati. Plesen je kar izpuhtela. Res je fajn koncentrirano.

Mi smo to za slinčke uporabljali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Je pa res, da je ena taka mala posodica, preveri za koliko l vode ti to zadostuje.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.3.2011 22:53:04)

Hope2 -> RE: Kako ocistiti plesen... (21.3.2011 8:15:50)

S tem čistilom sem tudi jaz uspela dol spravt plesen iz lanenega blaga- za stole. Samo sem pa porabila 4 flaške za 2 platni. Je pa res, da nisem vedela, da lahko daš v banjo namakat, tam na navodilih je pisalo da posuješ direkt na mokro blago in potem ti hitro zmanjka čistila. Na koncu sem še dala na 90 v pralni stroj in je vsaka pikica šla dol. 

Stran: [1]