Anonimen -> alternativna medicina (14.8.2005 20:11:43)
|
Oj, mihi, sem videla, da imaš v opisu misel iz meni najljubšega filma. Sem ga videla že vsaj 6x, pa se še vedno vsakič zjokam in vsakokrat kaj novega naučim o življenju. Sama sicer v bioenergetike ne verjamem (razen mogoče v kakšno drugo obliko alternative, npr. v akupunkturo), zlasti odkar je šla moja kolegica k enemu, pa jo je najprej izprašal o življenju in njenih problemih, potem ji je pa povedal, da ima probleme z ledvici in da naj k njemu hodi vsak teden, da ji bo v dveh mesecih pomagal. No, ker je ona precej skeptična, je še naprej hodila okrog zdravnikov, ki so ji dejansko odkrili policistične jajčnike in kronično vnetje rodil, ki ga ima verjetno že več let. Sedaj se zdravi, napovedano ima laporoskopijo, da jo bodo kolikortoliko porihtali. Če bi še naprej hodila k tistemu bioenergetiku je pa vprašanje, koliko bi si ji stanje še poslabšalo. Vendarle gre vseeno za odločitev vsakega posameznika. Izgubiti nimaš kaj, razen malo denarja (koliko pa je denar vreden, če se ti uresničijo želje po :duda:), lahko pa mnogo pridobiš. Zakaj pa ne bi probala?
|
|
|
|