Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 21.3.2011 17:56:12
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 kako si pa ti zadovoljna? sem, sicer se še navajam sam vidim res bolje se bom že navadla
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 21.3.2011 19:40:22
|
|
|
|
kalbo
|
Nosim očala že 15 let. Zarad astigmatizma leče do pred par let nazaj niso prišle v poštev. Potem sem jih kupil, pa mam tako močanm refleks, da sem rabil pol ure za eno lečo not spravit. Občutek je hud, ko vidiš brez okvirjev, sam to ni zame. Očala me nikakor ne motijo, moti me sam ko se hitro umažejo. Vidim pa, da kompleksi iz osnovne šole še vedno preganjajo nekatere.
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 21.3.2011 19:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nosim očala že 15 let. Zarad astigmatizma leče do pred par let nazaj niso prišle v poštev. Potem sem jih kupil, pa mam tako močanm refleks, da sem rabil pol ure za eno lečo not spravit. Občutek je hud, ko vidiš brez okvirjev, sam to ni zame. Očala me nikakor ne motijo, moti me sam ko se hitro umažejo. Vidim pa, da kompleksi iz osnovne šole še vedno preganjajo nekatere. ah, daj no, a si mogel? Zdaj si pa s temi očali čisto porušil mojo predsato, kak zgledaš . Drgač pa niti ne porajtam, a kdo ima očala ali ne, jaz imam leče že ž-nj let, pred tem očala, brez sem itak bolj kot ne slepa.
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 21.3.2011 19:54:42 >
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 21.3.2011 21:35:49
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nosim očala že 15 let. Zarad astigmatizma leče do pred par let nazaj niso prišle v poštev. Potem sem jih kupil, pa mam tako močanm refleks, da sem rabil pol ure za eno lečo not spravit. Občutek je hud, ko vidiš brez okvirjev, sam to ni zame. Očala me nikakor ne motijo, moti me sam ko se hitro umažejo. Vidim pa, da kompleksi iz osnovne šole še vedno preganjajo nekatere. ah, daj no, a si mogel? Zdaj si pa s temi očali čisto porušil mojo predsato, kak zgledaš . Drgač pa niti ne porajtam, a kdo ima očala ali ne, jaz imam leče že ž-nj let, pred tem očala, brez sem itak bolj kot ne slepa. Sam res...niti pod razno se ti ne predstavlajm z očali... Drugač pa so meni ljudje, ki jim očala pašejo, hudo hudo seksi...Mmmmmmmmm... Tut na splošno so mi ljudjez očali bolj zanimivi, kot tisti brez, se pravi, da prej opazim tistega, ki ima očala. Aja, to pa od takrat, ko sem bla v srednji šoli zaljubljena v enga fanta, ki je imel očala.
< Sporočilo je popravil picola1 -- 21.3.2011 21:37:53 >
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 8:00:53
|
|
|
|
mala maja
|
shorty čist fletno ti pašejo Ankica. ti povem da tud z očali čist dobro izgleda nič bat
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 8:19:01
|
|
|
|
barika
|
Shorty, z bratom sta si fuul podobna
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 8:21:00
|
|
|
|
kalbo
|
U, MM, hvala . Picola in Ankica, sej jih dam med dol, tko da nč bat. Na tistile slikci v avartarju mam gor očala, kot vedno, pa se jih sploh ne vid.
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 8:47:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo mam gor očala, kot vedno, pa se jih sploh ne vid. pa res! sem morala fajn pogledat. mogoce jih tud jst ze rabim!
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 9:26:25
|
|
|
|
sakuL
|
sovražim očala nosim več ali manj leče, boljše se počutim , pa tudi manj moteče so mi....
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 16:55:01
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Picola in Ankica, sej jih dam med dol, tko da nč bat. Sej jst nisem nč negativnega misla s tem, sam hotla sem povedat, da nick kalbo in očala pri meni ne gresta skupaj... (pač vsak si nardi eno sliko o človeku na drugi strani tipkovnice) Pa se žena nč ne buni, če jih daš med seksom dol? Jst bi se (glede na to, da so mi moški z očali seksi).
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 17:12:19
|
|
|
|
pefika90
|
Jst sm jih pa dobila ko sm mela 18 let. In še zdej po treh letih se navajam na njih.
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 17:35:28
|
|
|
|
loremi
|
Shorty super očala! Kako so komu všeč, je čisto stvar okusa, najbolj fino je, da so nam očala všeč i n nam še prostojijo. Ne paše vsak model vsakomur in ni vsak model vsakemu všeč, včasih je potem tudi težko izbrat, kakšne bi sami imel. Si pa izbrala prav fino! Jaz nosim očala od devetega leta starosti, leč pane moram nosit, v densem očesu je ok, v levem me neprestano moti, kot da imam tujek v očesu in mi leča kar odstopi od očesa, tako da imam ves čas od jutra do večera očala. Me pa jezi, ker se hitro zamažejo, to pa res. Pa tudi sončna očala imam z dioptrijo.
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 17:49:01
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Shorty, z bratom sta si fuul podobna zanimivo da večina pravi, da če imam jaz očala gor sva si še bolj sem se navadila in se prav dobro počutim, možek se je tud že navadil, na šihtu pa nekateri sploh niso opazili spremembe
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 22.3.2011 18:23:39
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Picola in Ankica, sej jih dam med dol, tko da nč bat. Sej jst nisem nč negativnega misla s tem, sam hotla sem povedat, da nick kalbo in očala pri meni ne gresta skupaj... (pač vsak si nardi eno sliko o človeku na drugi strani tipkovnice) Pa se žena nč ne buni, če jih daš med seksom dol? Jst bi se (glede na to, da so mi moški z očali seksi). Tud jest nisem negativno vzel, vse to je hec :) No brlav sm resnično :) Sicer me pa spet neki leče matrajo, tko da možno, da se spet spravim v tole mučenje.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 22.3.2011 18:25:15 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 21:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 23.3.2011 3:40:16
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 men so pa ocala prav kul - ce sm v filingu za ocala, nosim ocala, sicer pa lece. izbrana ocala so pa lepa! Se strinjam z vsem napisanim ,
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 23.3.2011 7:33:16
|
|
|
|
kalbo
|
Sam leče dobit not in to še prav obrnjene je pa cel projekt. Te s cilindrom morajo bit še zasukane prav.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2011 8:42:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 23.3.2011 8:44:18
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 [jz lece nosim od 15. leta, torej ze precej dolgo in imajo kr nekaj prednosti pred ocali: pozimi lahko nosis sal cez usta, pa se ocala ne rosijo; lahko vstopis v prostor oz. odpres pecico in ni treba cakat nekaj minut, da kaj vidis pri sportu mene ocala ful motijo, prav tako v bazenih in na morju. pa se kaj bi se naslo. brez ocal sm pa pri dioptriji -6,5 slepa kura No tudi jaz mam astigmatizem, dioptrijo pa podobno tvoji. Me pa zanima kako leče obdržiš v bazenu, na morju. Jaz sem cvikala da bi jih izgubila, tako da sem mela očala. Vem kako je bit slepa ko kura, bi mi lahko 15 cm pred nosom mahal s čokolado pa bi spraševala kaj je to .
|
|
RE: emšo kaže svojo moč 23.3.2011 9:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 brez ocal sm pa pri dioptriji -6,5 slepa kura Ah, amater . Toliko sem imela dioptrije v 6 razredu OŠ. Jaz imam poltrde leče, cilindre na obeh očesih in astigmatizem, pa nimam problemov, menda ravno zato, ker so leče poltrde. Pri moji dioptriji mehke leče niti ne pridejo v poštev. Se je pa res težko navadit na začetku, refleks očesa na tujek, občutek ni lih prijeten. Aja, pa ful priporočam pri bolj zahtevnih dioptijah očesno kliniko, oddelke za kontaktne leče. So profiji. Pri drugih okulistih, pa naj so bili še ne vem kako priznani, se jim je pri mojih očeh vedno zataknilo, nimajo toliko izkušenj, da bi bili kompetentni tudi za zapletene primere. Aja, pa leče pošljejo njim, da jih preverijo zaradi morebitnih reklamacij, plus tega, da imaš posebej še "šolo" vstavljanja in nošenja leč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?