Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 14.8.2005 16:27:41
|
|
|
|
Divja vijolica
|
:bravo: :bravo: že cel dan razmišljam o tem nahrbtniku. :ups: A potem ni nekaj čez 3 tisoč? Zadnjič sem namreč videla, da so eni znižani zaradi opustitve programa. Izgleda da so samo tisti črtasti znižani.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 14.8.2005 16:39:47
|
|
|
|
Seven*
|
Ja mislim da so samo crtasti znizani. Je pa res vreden svojega denarja. Ma saj ce ze samo sestejes kremice in robcke prides na kaksnih 2 tisoc..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2005 17:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 14.8.2005 18:11:16
|
|
|
|
pika**
|
Jaz imam očitno star model:(( je moder z rožicami brez vrečke za pleničke in grelca za flaško. Pa tud strgat se noče, da bi novega kupila . Cena je pa ista, kupljen aprila, če se prav spomnim na Rudniku. Pri prvem malčku sem imela Penatenovo torbo in tudi ni bilo slabo( 11 let nazaj :)-:)- ) Vam kar zavidam srečke :(( ( babja foušuja pač )
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 14.8.2005 22:26:48
|
|
|
|
andrejalj
|
Jaz pa ne bom kupila previjalnega nahrbtnika, ker mi glede na ponujeno vsebino, cena ni v redu (sploh nivein, Dm pa sploh ne bi šla gledat, ker mi je kozmetika 'sumljiva'). Sem dobila pri vozičku torbo zraven in si bo sama naštimala potrebne stvari tako....pa mi bodite fouš.. ha ha Evo, še :duda: se razburja in me je skor iz stola dol vrgu!! Vsak po svoje...mogoče bom pa pogrešala namenski previjalni nahrbtnik, kdo ve.. :( lep večer še naprej...
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 15.8.2005 11:11:20
|
|
|
|
malika
|
jaz ga pa že veselo uporabljam (tudi rdečega :love: ), pa moram priznat, da mi je bil star model boljši. Sam nahrbtnik je imel več prostora in tudi dosti več uporabnih žepov. Se je pa zelo hitro strgal-ta nov se pomoje ne bo tako hitro.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 15.8.2005 20:58:01
|
|
|
|
Pikabu
|
Meni zgleda super, ampak se mi zdi premajhen. Ko kam gremo, imam vedno za preobleči s seboj, pa za previt in če vzamem še vso hrano za Emo, mi zmanjka prostora. :((:((:(( Poleg tega mi pa ni všeč, ker nima posebnega predalčka, kamor bi se dala previjalna podloga in potem sem jo vedno nekam zvijala ob stran in mi je še ta vzela ogromno prostora. Mi je super, ker ima vse to, samo da bi bil malo večji. Pa se mi zdi, da ne vlačim veliko stvari s seboj.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 15.8.2005 21:07:52
|
|
|
|
malika
|
Točno to Pikabu, to tudi mene moti, ampak drugače pa je super.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 15.8.2005 23:40:59
|
|
|
|
polona2
|
Zakaj pa naj bi bila DM kozmetika sumljiva? Glede na to, da dojenčka šele pričakuješ, bi se bilo dobro prej malo pozanimati o tej in kakšni drugi kozmetiki za:duda:. Pred kratkim sem prvič kupila robčke Babylove Sensitive, drugače uporabljam za Hano Buebchen, pozitivno sem presenečena nad kvaliteto teh robčkov, lahko rečem, da so to najboljši robčki do sedaj, tudi Buebchen robčki se lahko skrijejo, prav tako kupujem DM-ove pleničke, ne vem, zakaj bi se ti zdela njihova kozmetika sumljiva, lahko razložiš?
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 15.8.2005 23:56:28
|
|
|
|
Seven*
|
Ja, to tud mene zanima. Mogoce zato, ker je KAO neka leva firma. Ni nujno, da je vse kar ni Bubchen ali NIvea slabo.. Jaz uporabljam izkljucno DM-ove izdelke za nego in cistila, pa sem pozitivno presenecena. Recimo, primer.. Pred kratkim sem kupila njihov KalkReiniger, cistilo proti vodnemu kamnu. Moram priznat da je celo boljsi od Cilita, pa POLOVICO cenejsi. Mislim da stane 300 sit.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 9:27:03
|
|
|
|
malika
|
Tudi mene zanima kaj bi bilo narobe z njihovimi izdelki :zmeden2: Sama uporabljam vse, od kremice za ritko, do plenic. Imam 19 mesečnika in 3 tedne starega novorojenčka, na obeh uporabljam samo njihove izdelke in še nikoli ni bilo niti ene same reakcije :bravo: . Kožica pa mehka, gladka, dišeča,... 9nebesa
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 11:33:08
|
|
|
|
andrejalj
|
Zakaj se mi zdi sumljiva ta DM kozmetika? Konkretnega odg. nimam, ker res nisem uporabljala še te kozmetike (kaj vem mogoče jo še bom), lahko rečem samo, da nikoli ne kupujem trgovskih znamk kot so npr: sparove, mercatorjeve, tuševe, dmjeve...imam pač predsodek oz. prepričanje, da so bolj 'švoh' kvalitete, ker je cena druga. Iz prve roke vem za razliko med jabolčnim sokom med mercator znamko (dela ga fructal) in original fructalovim. Mercatorjev tut senca ni fructalovem, jasno, saj že s ceno ne bi šlo skozi... in to je to.... več ali manj se mi zdi, da je vse bolj švoh kvalitete, ne nujno slabe ali škodljive ampak bolj švoh.... Sicer pa vsak po svoje- itak bo pa dete povedalo tasvoje...mogoče mu pa 'taboljša' oz. tadražja kozmetika, plenice in ostalo ne bo odgovarjalo...kaj vem, bomo videli...lp
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 11:44:43
|
|
|
|
Seven*
|
Ja vem kaj mislis povedat. Ampak pri DM znamki so uporabnice potrdile, da je kvaliteta res na nivoju. Recimo na tem forumu lahko trdim da cca 60% zensk uporablja za svoje otrocke DM plenicke in so zelo zadovoljne. Glede cene in kvalitete je pa tako, da je dostikrat nabita cena na znamko, ne pa kvaliteto. Placas zato ker gor pise Bubchen, ne pa zato, ker so tako kvalitetne sestavine.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 12:00:49
|
|
|
|
polona2
|
Tudi jaz npr. ne bi nikoli kupila Mercatorjevega šampona ali kaj iz linije Lumpi, tudi zase ne kupujem kozmetike, mil in podobnega znamke Spar, Mercator itd., medtem ko se mi izdelki DM zdijo drugačni, kvalitetnejši, ni primerjave, Seven- samo opazka, Buebchen se da v ceni primerjati z DM-ovi Babylove izdelki, če to znamko kupuješ v Muellerju.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 15:06:53
|
|
|
|
bebika
|
Mene pa zanima, kakšne barva DM - ovih nahrbtnikov še obstajajo (poleg rdeče)?
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 15:08:58
|
|
|
|
Seven*
|
Temno modra.
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 16.8.2005 21:29:20
|
|
|
|
andrejalj
|
Ja, samo da smo skup prišle. Res je, da nimam izkušenj, ker pričakujem prvo dete, zato si bom dala čas in mogoče bom še jaz ugotovila, da je dm kozmetika res dobra. Če bom še dolgo na forumu, me boste še prepričale. :bravo: Lep večer še naprej..
|
|
|
|
Kupila DM-ov zivordec previjalni nahrbtnik! 17.8.2005 16:45:32
|
|
|
|
babica
|
Da vam tudi jaz napišem nekaj glede kozmetike Dm.Je zelo kvalitetna ,cenovno zelo ugodna zares dobra.Pa še za novorojenčka poskrbijo,po rojstvu otroka izpolniš brošurico in pošlješ z kopijo roj.lista pa te čaka pri njih paket z njihovimi izdelki ter knjižica bonov za popust.Res se splača.:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.