Katero mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Kanny -> Katero mleko (18.3.2011 8:47:37)

Mislim, da imam vedno manj mleka. Dojiva se ponoči ter dvakrat na dan. Več noče, kar joka če mu ponudim dojko. Star pol leta. Jeva gosto hrano.

Ponoči se zbuja, hoče jest, pa joka...verjetno nimam dovolj mleka. Bi sprobali še z mlekom po flaški.

Sedaj pa vprašanje: Katero mleko naj mu ponudim? Obvezno mleko, ki ne zapira. Saj imava s prebavo težave.

Vaši predlogi...

kristinaj -> RE: Katero mleko (18.3.2011 8:49:34)

ma kaj jaz vem.. moja dva sta bila od 1 dne na aptamilu in nista imela nobenih težav, kakali smo do 4x dnevno od začetka, potem pa manj ampak ne bistveno, .... sedaj sta stara 4 in in 2,5 in kakata vsaj 1x dnevno če ne 2x :)

Zoja Lara -> RE: Katero mleko (18.3.2011 10:17:14)

Kanny, če dvomiš ali imaš mleko, preprosto probaj iztisnit mleko- lahko kr ročno, pa boš kr vidla, če kaj teče ven.

zaspancek1 -> RE: Katero mleko (18.3.2011 14:52:41)

Preden greš na te AC (anti colic) mleka proti krčem, poskusi z navadnimi - pri nas se super obnese Babylove (celo boljše od Bebe Sensitive, ki je proti krčem), potem imaš še navadno Bebo, Hipp, Bebivita(samo v Muellerju), Humana, Holle...

malibauc -> RE: Katero mleko (18.3.2011 15:09:24)

Pri nas je bilo enako. Po večernem dojenju ni več spal 3-4 ure, ampak se je začel zbujati na 15 min. Začela sem mu dodajati AM + riževo kašico. Potem je spet spal kot prej.
Najprej sem imela Novalac 1, potem pa sem probala Babylove 1, ker mi je prijateljica priporočala. Se mi zdi, da je jedel/pil še raje.  Še vedno uporabljam Babylove 1, zdaj bom pa začela z Babylove 2 - star je 6,5 meseca. 

Stran: [1]