nesojena snaha (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

atlantidaa -> nesojena snaha (17.3.2011 22:41:47)

Kaj točno to pomeni? Natančni pomen me zanima!! Katera ve?

urška -> RE: nesojena snaha (17.3.2011 22:47:23)

nesojena snaha je bivša partnerka tvojega sina. se pravi, ti si nesojena snaha materi tvojega bivšega partnerja. pismo, bolj simpl ne znam povedat.

katy83 -> RE: nesojena snaha (17.3.2011 22:51:24)

IZVIRNO SPOROČILO: urška

nesojena snaha je bivša partnerka tvojega sina. se pravi, ti si nesojena snaha materi tvojega bivšega partnerja. pismo, bolj simpl ne znam povedat.

ja, saj nekak tak je
Pač snaha, ki ji ni bilo usojeno, da postane snaha tisti tašči.

m76 -> RE: nesojena snaha (17.3.2011 22:51:34)

Snaha je snaha..:)
Usoda ..nekaj na kar nimaš vpliva..življenje ti pač neko stvar določi in ti nimaš kaj praskati:)
Tisti NE pred usojena je pač nikalna oblika ..ti ni namenjeno..
Mama ali oče  nekega fanta/moškega je z obžalovanjem ali pa z olajšanjem zavzdihnil/a, da  določena deklica/ženska ni usojena, da bi postala njegova/njena snaha..
Vse jasno? :D

Taddy78 -> RE: nesojena snaha (18.3.2011 11:34:03)

Če si imela fanta, s katerim si se hotela poročit in sta prekinila zvezo, si njegovi mami neusojena snaha.

razglednica -> RE: nesojena snaha (18.3.2011 16:10:32)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

atlantidaa -> RE: nesojena snaha (20.3.2011 20:01:26)

Hvala lepa za objasnilo...ok, kaj pa pomeni če si z nekom že par let, in ti to reče njegova tašča?

atlantidaa -> RE: nesojena snaha (20.3.2011 20:01:43)

pardon njegova mati-moja tašča!! :))

Felicita -> RE: nesojena snaha (20.3.2011 20:03:06)

če je to tebi, kot trenutni partnerki rekla, bi jest rekla da hoče da 'legalizirata' tvoj status snahe, torej se poročita. 

liliana -> RE: nesojena snaha (21.3.2011 16:35:03)

IZVIRNO SPOROČILO: atlantidaa

Hvala lepa za objasnilo...ok, kaj pa pomeni če si z nekom že par let, in ti to reče njegova tašča?

Da bi rada plesala na poroki.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sazi -> RE: nesojena snaha (21.3.2011 17:16:33)

IZVIRNO SPOROČILO: atlantidaa

pardon njegova mati-moja tašča!! :))

po njenih besedah je ona tvoja nesojena tašča - tašča bo šele, če/ko se poročita

princeska29 -> RE: nesojena snaha (22.3.2011 13:14:52)

ali pa se te želi odkrižat ; ))

tehnofil -> RE: nesojena snaha (22.3.2011 14:49:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
bi jest rekla da hoče da 'legalizirata' tvoj status snahe, torej se poročita. 

podpis

Si nesojena snaha ker ne nikakor ne poročita in bosta izgleda ostala neporočena in ker takšne dolge veze brez obveze znajo razpasti boš verjetno res nesojena.

Anonimen -> RE: nesojena snaha (22.3.2011 14:58:04)

lahko rečemo tudi v.d. snaha in v.d. tašča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zaspancek1 -> RE: nesojena snaha (23.3.2011 14:19:57)

[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif] Zanimive interpretacije, predvsem optimistične [sm=smiley1.gif] Jaz ne bi bila ravno vesela, če bi to slišala od fantove mame. Pri nas to ne pomeni nobenega vedejevstva[sm=zmeden.gif], pač pa to, da te je ali ona ali pa njen sine (pa tega še mogoče ne veš) odpisal za kakšno resno zvezo. Tudi če gre samo za prvo, to ni ravno dobra podlaga za nadaljne odnose.

Jaz bi jo kar vprašala kaj natančno je s tem mislila, ker tisto, kar si jaz razlagam, ni ravno najbolje.

Taddy78 -> RE: nesojena snaha (23.3.2011 14:52:27)

Jah odvisno v kakem tonu je rekla, oz. o čem je tekla beseda, da je to rekla.
Kot so napisale predhodnice, lahko da je s tem hotela poudariti to, da čaka na vajino poroko, o kateri ni ne duha ne sluha, lahko pa da ima fant drugo, pa o tem nič ne veš samo ti.

ronja -> RE: nesojena snaha (24.3.2011 19:57:24)

po moje je mislila pač "resna punca od mojega sina" - torej pač da nista poročena (verjetno bi tudi rada, da se poročita, saj to bi itak vse mame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Jaz tega ne bi nič negativno jemala, bi se mi prej fajn zdelo.

Stran: [1]