lana_22 -> RE: Zunanji obrat Dr. Završnik (20.3.2011 19:27:03)
|
Jaz sem šla na obrat in ne bi šla nikoli veš. Bila je moja prva nosečnost in sem si rekla, da pač moram vse poskusit, da si potem ne bom očitala. Sem se namreč bala poroda v medenični vstavi. No obrat ni uspel. Za CR pa sem se poskušala dogovorit prek vez, ker so mi drugi rekli, da tega ne delajo kar tako, da morajo bit določeni indici za CR, medenična pa ni dovolj velik razlog za CR. 10.9 bi morala na posvet glede CR, pa sem dan prej popoldan dobila popadke, ob pol devetih sem odšla v porodnišnico, ob pol dvanajstih prišla v porodno in ob 00.50 rodila fanta 53cm, 3250g v medenični legi. Vse predhodne skrbi sobile brez pomena. Sicer sem bila rezana, ampak drugače nič hujšega. Tako, da sem bila prav vesela, da sem lahko rodila po naravni poti in ni bilo potrebno pod nož. V času poroda, te spremlja številčnejša ekipa, ki je sicer pripravljena tudi na CR. Želim ti, da se postavi na glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če ti ne želiš obrata, te noben ne more prepričati. Jaz semga delala v kranjski porodnišnici in se mi zdi, da kar radi vidijo, da imajo kakšen zunanji obrat, da malo povadijo.
|
|
|
|