happymummy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Fak, kakšne komentarje imate ene. Izpišite svoje zakladeke, princeske in prince iz nesposobnih in neadertalskih vrtcev in jih imejte doma v vitrini! Zara, vitrina se lahko razbije... mal se vprašte kako smo mi, "ta stari", preživljali otroštvo. pa koliko so nas pazli ( v smislu "pazi,ne plezaj tam...pazi,boš umazan,....." ipd.) in koliko nam je vse skupaj škodilo. Men se zdi,da sem odrasla v čist ok osebo, s kakšno malo brazgotinico... ne vem,kaj je staršem,da takole pazijo na svoje otroke. pa da ne boste rekle,da bom že videla ko bom imela otroke- doma imam 2,5-letnika in drugi otrok je na poti. sinek je živahen, teka vsepovsod,pleza, rad se druži s svojim bratrancem(ista starost) in z njim divja- na ta način si je pridelal že tudi šivček (prebita arkada). je imel kratko obdobje ko je ugriznil, v vrtcu sicer samo dvakrat,mene doma je večkrat, tudi tepel je- tudi v vrtcu in sem bila na razgovoru z vzgojiteljico. tudi jaz in moj mož sva se doma pomenila s sinkom,da to ni prav,da tepe in poriva in grize druge. vse smo se zmenli. in je nehal. pač,otroci so otroci, mormo jim dat možnost,da rastejo,da rešujejo probleme(tudi s padci). kar se tiče pa dela v vrtcu pa tko: rada bi vidla kako pametno mamo (ali pa ata, pa tut koga drugega) kak dan bit z najmanj 14-imi otroci. me zanima,če se pri njih neb i grizli in tepli in padali. in ja,prav ste ugotovile,delam v vrtcu. vse sorte se je že zgodilo. Staršem smo vedno povedale za te nesreče in niso nikoli komplicirali. hvala bogu. otroci grejo pač skozi različna razvojna obdobja in nobeden ne more uiti kakemu udarcu ali grizenju ali karkoli. je pa res,da se mora š takoj z otrokom poment,mu povedat da to ni prav. in seveda se na koncu tudi opraviči (kar je otrokom izredno težko narest).
|