*hana* -> Kje ste januarcice? (15.8.2005 19:28:48)
|
Hojla! Čisto nova januarčica z vami. No, januarčica že nekaj časa :)-:)-:)-, ampak z vami prvič. Tako da upam, da bo s tem mojim prvim sporočilom vse OK. Saj berem vas že kar nekaj časa, tako da vas skoraj vse poznam (seveda preko RR-ja), ampak za pisanje pa sem se zdaj registrirala. Evo me-rok imam 25.1., prvič noseča, glede na info na nuhalni pa imamo :roza: Zdaj so najbolj aktualni pogovori o nakupu oblačilc za :nosecka:. Jaz za enkrat še skoraj vse oblečem, sploh krila,samo kaj ko je tako mraz. Ampak bo pa kmalu konec, ker trebušček ze sili ven (trenutno ga se skrijem, če hočem - samo nočem oz. rada bi da bi bil tipičen nosečniški, moj trenutni pa je kot od kakšne :pujs::hudicek: Imam pa namen naslednjo soboto v Avstrijo v Sudpark (H&M in C&A), tako da vam seveda poročam o izbiri in cenah. Gibe :duda: čutim od petka, sicer so zelo rahli, tako da čutim samo če ležim ali sedim. Meni se zdi tako kakor bi mi v trebušček spustil šumečo tableto :)-:)- Naj bo to za enkrat, da vas ne zamorim takoj s kilometerskim sporočilom. Čau;)
|
|
|
|