PBJ -> Porast teže? (15.8.2005 12:46:52)
|
Pri meni brez flaše ne gre. Tudi moj se zbuja na 2-3 ure. In potem se bi dojil tudi dve uri, pa še ni sit, ker slastno vleče 10 min pa zaspi, pa zopet 10 min in spet zaspi.... Je pa finta v tem, da je tudi na flaši zelo počasen in še vseeno dojk ne zavrača zato imam mleka precej:bravo:. Je pa res, da če bi si samo črpala in dajala cel obrok na flašo, bi mleko hitro pošlo, ker ti prsi najbolj izprazni otrok. Tako pa ga, ko je lačen najprej dam na prsi (nekje 40 min), šele na koncu dobi izčrpano, če je še lačen. Pediatrinji sem povedala, kako dolgo bi se dojil, pa mi je rekla, da naj pazim na bradavice, ker ni dobro, da so po dve uri na vlagi.. in res sem prej imela stalno razpokane in krvaveče:(. Vsak otrok je pač drugačen in tudi pri dojenju ni receptov. Najprej se vse sliši enostavno, potem ,ko pa začneš več ni tako, razen če ni nobenih težav in vse odlično steče... Moj Jure je rojen s CR in verjetno zato bolj počasen.A sem zelo vesela, da se dojiva, ker so me vsi strašili, da po Cr nočejo vlečt ipd. Mislim pa, da vsaka mamica svojega :duda: kaj hitro pogrunta in ve kako in kaj. Vztrajat je pa res treba. lp:rozica: in lep dan
|
|
|
|