|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniški dopust
17.3.2011 8:54:58   
andrejaja
Pozdravljene.

Mene pa zanima tistih 28 dni porodniškega dopusta pred porodom ali so to samo delovni dnevi ali so vikendi (sobota, nedelja) zraven računani ? V službi po počasi potrebno najti zamenjavo .... pa še cel dopust za leto 2011 nameravem pred porodniško pokoristiti....

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodniški dopust
17.3.2011 8:58:06   
nadka30
tudi sobota, nedelja in prazniki so všteti v teh 28 dniuser posted image

(odgovor članu andrejaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2011 10:00:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaja

pa še cel dopust za leto 2011 nameravem pred porodniško pokoristiti....

Odgovor na prvi del že imaš. Tole še pokomentiram (sicer vsak po svoje, ampak samo mnenje user posted image ) - preden se otrok rodi, ti dopust ne koristi veliko - tako ali tako že imaš teh 28 dni pa še 10 jih moraš pokoristiti, da ti ne propadejo. Ostale si raje prenesi za PO porodniški, ker ti bodo dnevi skupaj z otrokom veliko več pomenili. No, vsaj meni so se dnevi pred porodom VLEEEKLIIII, zdaj bi pa bila vesela tudi še 3h mesecev dopusta user posted image (se mi izteka porodniška). Seveda je to v primeru, da se to v tvoji službi da.

LpK

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu andrejaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2011 10:15:26   
Anonimen
Čist odvisno kdaj imaš rok. Pazi, da ti ne propade dopust. Naprimer, če rodiš avgusta potem moraš koristiti cel dopust pred porodom in ga nič ne moreš prenesti. Saj naslednje leto prideš julija nazaj in ne moreš imeti več star dopust. Star dopust se koristi do konca junija!!

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2011 10:23:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čist odvisno kdaj imaš rok. Pazi, da ti ne propade dopust. Naprimer, če rodiš avgusta potem moraš koristiti cel dopust pred porodom in ga nič ne moreš prenesti. Saj naslednje leto prideš julija nazaj in ne moreš imeti več star dopust. Star dopust se koristi do konca junija!!

Ja, to itak. Ampak glede na to, da se andrejaja-ji že malo mudi sem sklepala, da bo rodila vsaj do maja user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2011 5:52:39   
andrejaja
Hvala za vaše odgovore...

Rok imam avgusta, zato moram ja ves dopust pokoristiti, če ne mi bo propadel... Glede službe pa sem ku "multipraktik" in to moram sedaj prenesti naprej in upam, da bo šefica čimprej povedla kdo bo moja zamenjava - boljš počasi vse povedat in naučit, ku pa vse v 14 dneh in kaj pozabit :)

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?