maca m -> RE: hotel Delfin poreč (16.3.2011 21:26:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Mi smo bili pred 4 leti v Delfinu. Ambient zelo zastaran, ampak, osebje prijazno, čisto, vsi ustrežljivi, hrana kot hotelska hrana. Imajo veliko na izbiro in lačni sigurno ne boste. Imate bazen in plaža je zelo blizu. Na plaži je tudi senca. Ob bazenu ležalniki in mislim da tudi marele. Imeli so organizirano vadbo, za otroke zvečer animacije. Kar se tiče hrane, smo se pa zadnji dan z enim tamkajšnjim upravnikom pogovarjali, in je rekel da je ista hrana v vseh tistih okoliških hotelih. Jaz naslednjič ko bom šla v Istro, grem zopet v Delfina. Pomembno mi je da je hrana ok, da je čisto in da je plaža blizu. Smo pa imeli srečo da smo imeli sobo tako obrnjeno da nam sonce ni tolklo cel dan in ni bilo prevroče. Drugače zna bit tudi vroče. Evo, točno tako. Take prijaznosti, kot je bila tukaj še nisem doživela. Kopali smo se večina na bazenu in tamkajšnji reševalec iz vode je bil 1A. Malemu je nosil sadje, poskrbel, da je bil v senci.... Jaz sem bila v zadnjih tednih nosečnosti, pa sem se super počutila. Malo mi je blo res v sobi vroče, ker ni bilo klime, ampak ok. Je bila pa soba lepo urejena, čistilka / sobarica se je z nami pogovarjala, kot da se že 300 let poznamo, spraševala skoz, če še kaj potrebujemo.... Za tiste, ki nimamo glih neke bajne plače je ta hotel čist ok. Mi se bomo še vrnili.
|
|
|
|