KIRA -> oktobrke (14.8.2005 22:18:32)
|
živijo punce- se spet mal oglasim, da boste vedle, da sem še med živimi.. buši pridno rase, malo me že tišči. jaz mam filing, da se je moj G zmotu in da bo moj :duda: prišel prej na svet kot se zdi. vem, kdaj me jepri prejšnji nosečnosti začel tiščat trebuh - to je blo nekje 1m pred porodom, mene pa že sedaj začne tiščat in to orenk. kilce pa so hvalabogu tam, kjer so ble, sem se danes tehtala. ne morem se načudit, kako to, če pa jem kot pujs...:ups: drgač pa me glih neki špika v nožnici. moj G je reku, ko sem bla nazadnje tam, da lahko pridem na pregled čez 2 ali 3 tedne, odvisno od tega, kako se bom počutla. sam da ta teden nikakor ne gre, ker ma moj :love: daljše šihte, pa dopusta ta teden tud ne more koristit. sem si pa za vsak slučaj že pripravla potovalko. mam že vse not, kaj rabim, tud za tamalga za domov oz. tamalo, manjka mi še samo kar rabim zase - za umit itd..(za tuširat, pa lase oprat pa tko). pa še dudka za bebico, da jo bom mela s sabo. drgač pa sem plenice že nabavila, newborn od pameprsa, ker sem bla ful zadovoljna z njimi. edino še une z blaga bom morala mal nabavit zraven. sam da ne vem, kje so kvalitetne, debele, pa po ugodni ceni.. men se zdi, da sem enkrat v baby centru? vidla en paketek s 5 plenicami, pa tko drag, da me je skor kap. pa ne vem, kam naj grem še gledat... LP čauči. kira
|
|
|
|