|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
30.3.2011 9:52:44   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Zdaj ma obdobje, ko je ati samo njen. Bog ne daj, da se ga dotaknem. Me skrega in reče MOJ ATI, pa ati cataja.. in se stiska k njemu.. In on pravi, da mu rit raste od veselja... Mala pa kr z ljubega mira k meni prileti in začne prav prepirljivo moj ati je.

Ko bi naši dve opisovala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 301
30.3.2011 9:56:27   
dreamhorse
Ja, Bačko, saj pravijo, da so punčke atijeve. Očitno to tudi velja za Žane user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 302
30.3.2011 10:33:39   
mini86
dh-mi imamo že dolgo da se midva ne smeva stiskat..samo da v našem primeru izvisi očiuser posted image

no js se bom še zadnič mal spravla pogledat matematiko potem pa čakat da bo ura 15.30 in se odpravt proti kranju..kr že komi čakam da bo to pol za mano..
jutri pa ikeeeeauser posted image pa trstuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 303
30.3.2011 10:36:15   
Tira
Ojla!

Da se malo javim. Jz sem še vedno doma, nič ne pomaga. Danes grem na CTG, jutri je moj PDP in amnioskopija user posted image  Če še jutri ne bo nič, potem mislim, da bo 1. april user posted image

Našega je tale ura zjutraj čisto zdelala, ga moram budit vsako jutro ta teden. Potem pa joook. Se mi kar zasmili, samo sama ga pa res nisem več sposobna uredit in peljat v varstvo. Sej ponj še grem. Mi je pa smešen govor našega malega: ati je ati, mami pa ni mami, ampak Maja. Tako, da imamo pri nas atija in Majo user posted image  Ne vem, kdaj bom postala mami.
Nam pa rastejo 5. in očitno zelo bolijo. Aja še to, kdaj se izve ali so otroci sprejeti v vrtec ali ne? S tem pa res še nimam izkušenj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 304
30.3.2011 10:41:38   
mini86
tira-js sm pa upala k se nis javla da ns boš presenetila z dobro novicouser posted image

ura-tudi našga in tudi naju vsako jutro zbudi ta teden budilka..ni sicer joka, ampak vseeno upam da se porihta tole kmalu..

vrec-mislim da se zve maja..jah kr čakat je treba ja..

mi imamo drisko že 14 dni-tko umes kšn normalen kakec potem pa spet..in nič drugega mi ne pade na pamet kokr od zobkov..je bil včeraj pokakan do vratu in še po copatih so ga mogl kr stušerat v vrtcuuser posted image user posted image bošček..ampak nimam kej..pije in je normalno..edin kar mu obe spodnji trojki rineta vn..ma že ležečga polcaja na dlesnih samo kaj ko je tako že 1 mesec in ni nič predrlo..upam da bo kmalu konec

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 305
30.3.2011 11:32:00   
mini86
princeska, lenika-a sta že ble klele..
mi gremo za 1.maja

http://www.kamela.si/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 306
30.3.2011 12:37:50   
mini86
no js pa pečem božansko čokoladno pecivo in pa delam kosilo..

za kosilo bova imela pečen krompir, piščančja bedra s hrustljavo skorico-v pečici brez maščobe in pa zelenjava narezana na palčke-bučka, korenje, paprika z sojino omako..mmmmm

ful bi ble presenečene kok meščobe odteče dol iz vsega mesa v tej pečici brez maščobe..kap te ko vidš kok je tega od pečenic, sv. mesa, pišč. bedr..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 307
30.3.2011 12:59:13   
dreamhorse
Tira, jaz sem že tudi mislila, da bo kakšna novica sveža.... držim pesti, da bo čimprej...

Mini, ti si pa pridna kuharica? Rada kuhaš in pečeš?
In kje je ta kamela? Mi bi tudi šli...

Ja, fantki so mamini, punčke pa atijeve... Tak pravijo, a ne.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 308
30.3.2011 13:12:33   
mini86
kuham noooooro rada

pečem pa ne tok zlo

Neposredna povezava do sporočila: 309
30.3.2011 13:14:02   
bjondi
mini-ja kako je šlo na matematiki...

...a imaš kej moralnega mačka od včerejšnih lekcij in analize tvojih blokad in potencialov...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 310
30.3.2011 13:22:37   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no js pa pečem božansko čokoladno pecivo in pa delam kosilo..

za kosilo bova imela pečen krompir, piščančja bedra s hrustljavo skorico-v pečici brez maščobe in pa zelenjava narezana na palčke-bučka, korenje, paprika z sojino omako..mmmmm

ful bi ble presenečene kok meščobe odteče dol iz vsega mesa v tej pečici brez maščobe..kap te ko vidš kok je tega od pečenic, sv. mesa, pišč. bedr..

o, njami ej. čeprav mi je trenutno takoooo slabo, se mi vseeno cedijo sline po takem kosilu user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 311
30.3.2011 13:26:56   
dreamhorse

kuham noooooro rada

pečem pa ne tok zlo

Joj, dobra si, jaz raje šraufam motor, kot pa kuham... Ampak, če se že mora... potem tudi skuham...
Mi pa konstantno zmanjkuje idej.
Od peciva naredim pa samo tiramisu, in moj tast pravi, da sem ekspert zanj... to je pa tudi vse...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 312
30.3.2011 13:36:31   
bjondi
Zihr kuro obrača...

Neposredna povezava do sporočila: 313
30.3.2011 13:48:17   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...a imaš kej moralnega mačka od včerejšnih lekcij in analize tvojih blokad in potencialov...

user posted image izpit mam ob 17h

nč nimam od včeri edin eno pozitivno izkušnjo ki jo bom probala počasi uresničit..res bi rada to dosegla in vem da mi bo s trudom (čeprav težkim) uspelo!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 314
30.3.2011 13:49:41   
mini86

Zihr kuro obrača...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
30.3.2011 13:50:41   
mini86
uf na temle čokoladnem pecivu je pa pika na i stopljena čokolada in kokosuser posted image user posted image

bjondi una tvoja sahrca od učeri se skrije pred temuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 316
30.3.2011 13:51:11   
mini86
aja pecivo se spravm delat ampak ne jem ga pa rada..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 317
30.3.2011 14:06:11   
dreamhorse
Potem pa ti kar peci, jedle bomo pa me, velja punce user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.3.2011 14:11:16   
mini86
ponavad gledam na to da prideta mami pa sesta in kr čudežno vse izgineuser posted image user posted image

no letos se bom pa najedla regrada..sm ga učeri okol bajte nabrala za ene 2x pa še dubla sem ga za ene 2xuser posted image

ej a vm gre kej na k**** una reklama za piškote orero..men groznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste slišale da je una punčka umrla..HB ker verjetno nebi mela nič od življenja..kakšne traume so to..boga mamica..

Neposredna povezava do sporočila: 319
30.3.2011 14:49:34   
dreamhorse
Ah, sploh ne spominjaj mini... kaj lahko dogaja človeku neumnemu, da gre to naredi svojemu otroku. Če že mora, naj sebe, otrok ni nič kriv... In uboga mati... Sicer pa bolje za punčko, kdo ve, kakšne posledice bi ji naredile poškodbe...
Žalostno, da se to dogaja. Sem pa jezna na rest, ker so ga spustili, na pogajalca, ki se ni znal spogajat, in gasilce, ki niso mogli ulovit tamale, kljub ponjavi. In sploh si ne znam predstavljat, kako se more otrok počutit, ko pada proti tlom. Ampak mene boli srce.... Žalost.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 320
30.3.2011 16:52:58   
lino
Bjondi, res lepa hvala in ja, verjetno bo vse kar si napisala res, jaz omahujem...no, za začetek sem si sposodila knjigo v angleščini, da mal znanje obnovim, sam tk, mal berem...ko se bom pa vpisala v šolo, pa upam, da bo tudi vse ostalo bolj na višku...hehe...

Sicer pa včeraj dobila novo vodno posteljo, ker je stara stočla...jejej, ta je večja in boljša...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
30.3.2011 21:50:03   
bjondi

uf na temle čokoladnem pecivu je pa pika na i stopljena čokolada in kokosuser posted image user posted image

bjondi una tvoja sahrca od učeri se skrije pred temuser posted image

Ma itak ,da je boljš ni ga čez domačo peko...sam veš brez une saharce nebi prežvela...je tko manku cukr...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.3.2011 21:50:53   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Potem pa ti kar peci, jedle bomo pa me, velja punce user posted image

Jaz z lahkoto sežem po pregrehi,pa še pozna se mi nič tko da komot... da nau pomote bi mela raj kej več na seb...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.3.2011 21:51:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 323
30.3.2011 22:07:36   
bjondi

user posted image izpit mam ob 17h

nč nimam od včeri edin eno pozitivno izkušnjo ki jo bom probala počasi uresničit..res bi rada to dosegla in vem da mi bo s trudom (čeprav težkim) uspelo!!!

Aha ...o.k...mini kako je šlo na izpitu....

No lepo si napisala...tko da čim prej začni delat na tem...da boste vsi ena res taka srečna družinica ...z še lepšimi dnevi,ki jih preživljate že sedaj skupaj ,pa čeprav niste včasih  toliko skupaj kot bi si ti in celi želela...vse lepo bo prišlo,čeprav je že, ampak vedno je lahko še lepše,ker odgovorov najdemo vedno na tisoče pa samo eno vprašanje postavimo...se pravi je lahko vsakič še boljše kot je bilo do sedaj...tako da vsekakor je treba vložiti nekaj truda vase ,zato da čez čas dobiš tisto jagodo na vrhu torte...in ko boš dosegla tisto... boš spekla novo torto ,ki bo na vrhu spet ena jagoda in boš šla spet čez isti postopek kot v prvo...in tako dosegaš cilje na vseh nivojih naj bo zdravje ,kreativa ali partnerstvo...če le želimo da imamo še boljše rezultate sežeš po novih ciljih...če pa ti ali nam je dovolj, to kar delamo, pa pač ostanemo tu,kjer si in smo že...ampak ker se nenehno razvijamo in želimo imeti še kaj več, kakor že imamo, pa naj bodo na začetku to samo malenkosti ...smo na tisti poti ki nam odpira vrata v še lepšo prihodnost...tako da vse je odvisno samo od tebe...in avtomatično bolj kot boš delala na sebi prej bodo prihajali rezultati...pa vse lepo ti želim...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.3.2011 22:15:33   
lenika

princeska, lenika-a sta že ble klele..
mi gremo za 1.maja

http://www.kamela.si/

Mi nismo še bili, izgleda pa mikavno!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?