Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 9:52:44
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Zdaj ma obdobje, ko je ati samo njen. Bog ne daj, da se ga dotaknem. Me skrega in reče MOJ ATI, pa ati cataja.. in se stiska k njemu.. In on pravi, da mu rit raste od veselja... Mala pa kr z ljubega mira k meni prileti in začne prav prepirljivo moj ati je. Ko bi naši dve opisovala.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 9:56:27
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja, Bačko, saj pravijo, da so punčke atijeve. Očitno to tudi velja za Žane
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 10:33:39
|
|
|
|
mini86
|
dh-mi imamo že dolgo da se midva ne smeva stiskat..samo da v našem primeru izvisi oči no js se bom še zadnič mal spravla pogledat matematiko potem pa čakat da bo ura 15.30 in se odpravt proti kranju..kr že komi čakam da bo to pol za mano.. jutri pa ikeeeea pa trst
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 10:36:15
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Da se malo javim. Jz sem še vedno doma, nič ne pomaga. Danes grem na CTG, jutri je moj PDP in amnioskopija Če še jutri ne bo nič, potem mislim, da bo 1. april Našega je tale ura zjutraj čisto zdelala, ga moram budit vsako jutro ta teden. Potem pa joook. Se mi kar zasmili, samo sama ga pa res nisem več sposobna uredit in peljat v varstvo. Sej ponj še grem. Mi je pa smešen govor našega malega: ati je ati, mami pa ni mami, ampak Maja. Tako, da imamo pri nas atija in Majo Ne vem, kdaj bom postala mami. Nam pa rastejo 5. in očitno zelo bolijo. Aja še to, kdaj se izve ali so otroci sprejeti v vrtec ali ne? S tem pa res še nimam izkušenj
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 10:41:38
|
|
|
|
mini86
|
tira-js sm pa upala k se nis javla da ns boš presenetila z dobro novico ura-tudi našga in tudi naju vsako jutro zbudi ta teden budilka..ni sicer joka, ampak vseeno upam da se porihta tole kmalu.. vrec-mislim da se zve maja..jah kr čakat je treba ja.. mi imamo drisko že 14 dni-tko umes kšn normalen kakec potem pa spet..in nič drugega mi ne pade na pamet kokr od zobkov..je bil včeraj pokakan do vratu in še po copatih so ga mogl kr stušerat v vrtcu bošček..ampak nimam kej..pije in je normalno..edin kar mu obe spodnji trojki rineta vn..ma že ležečga polcaja na dlesnih samo kaj ko je tako že 1 mesec in ni nič predrlo..upam da bo kmalu konec
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 11:32:00
|
|
|
|
mini86
|
princeska, lenika-a sta že ble klele.. mi gremo za 1.maja http://www.kamela.si/
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 12:37:50
|
|
|
|
mini86
|
no js pa pečem božansko čokoladno pecivo in pa delam kosilo.. za kosilo bova imela pečen krompir, piščančja bedra s hrustljavo skorico-v pečici brez maščobe in pa zelenjava narezana na palčke-bučka, korenje, paprika z sojino omako..mmmmm ful bi ble presenečene kok meščobe odteče dol iz vsega mesa v tej pečici brez maščobe..kap te ko vidš kok je tega od pečenic, sv. mesa, pišč. bedr..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 12:59:13
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tira, jaz sem že tudi mislila, da bo kakšna novica sveža.... držim pesti, da bo čimprej... Mini, ti si pa pridna kuharica? Rada kuhaš in pečeš? In kje je ta kamela? Mi bi tudi šli... Ja, fantki so mamini, punčke pa atijeve... Tak pravijo, a ne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:12:33
|
|
|
|
mini86
|
kuham noooooro rada pečem pa ne tok zlo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:14:02
|
|
|
|
bjondi
|
mini-ja kako je šlo na matematiki... ...a imaš kej moralnega mačka od včerejšnih lekcij in analize tvojih blokad in potencialov...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:22:37
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no js pa pečem božansko čokoladno pecivo in pa delam kosilo.. za kosilo bova imela pečen krompir, piščančja bedra s hrustljavo skorico-v pečici brez maščobe in pa zelenjava narezana na palčke-bučka, korenje, paprika z sojino omako..mmmmm ful bi ble presenečene kok meščobe odteče dol iz vsega mesa v tej pečici brez maščobe..kap te ko vidš kok je tega od pečenic, sv. mesa, pišč. bedr.. o, njami ej. čeprav mi je trenutno takoooo slabo, se mi vseeno cedijo sline po takem kosilu
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:26:56
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kuham noooooro rada pečem pa ne tok zlo Joj, dobra si, jaz raje šraufam motor, kot pa kuham... Ampak, če se že mora... potem tudi skuham... Mi pa konstantno zmanjkuje idej. Od peciva naredim pa samo tiramisu, in moj tast pravi, da sem ekspert zanj... to je pa tudi vse...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:36:31
|
|
|
|
bjondi
|
Zihr kuro obrača...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:48:17
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mini-ja kako je šlo na matematiki... ...a imaš kej moralnega mačka od včerejšnih lekcij in analize tvojih blokad in potencialov... izpit mam ob 17h nč nimam od včeri edin eno pozitivno izkušnjo ki jo bom probala počasi uresničit..res bi rada to dosegla in vem da mi bo s trudom (čeprav težkim) uspelo!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:49:41
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Zihr kuro obrača...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:50:41
|
|
|
|
mini86
|
uf na temle čokoladnem pecivu je pa pika na i stopljena čokolada in kokos bjondi una tvoja sahrca od učeri se skrije pred tem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 13:51:11
|
|
|
|
mini86
|
aja pecivo se spravm delat ampak ne jem ga pa rada..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 14:06:11
|
|
|
|
dreamhorse
|
Potem pa ti kar peci, jedle bomo pa me, velja punce
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 14:11:16
|
|
|
|
mini86
|
ponavad gledam na to da prideta mami pa sesta in kr čudežno vse izgine no letos se bom pa najedla regrada..sm ga učeri okol bajte nabrala za ene 2x pa še dubla sem ga za ene 2x ej a vm gre kej na k**** una reklama za piškote orero..men grozno a ste slišale da je una punčka umrla..HB ker verjetno nebi mela nič od življenja..kakšne traume so to..boga mamica..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 14:49:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ah, sploh ne spominjaj mini... kaj lahko dogaja človeku neumnemu, da gre to naredi svojemu otroku. Če že mora, naj sebe, otrok ni nič kriv... In uboga mati... Sicer pa bolje za punčko, kdo ve, kakšne posledice bi ji naredile poškodbe... Žalostno, da se to dogaja. Sem pa jezna na rest, ker so ga spustili, na pogajalca, ki se ni znal spogajat, in gasilce, ki niso mogli ulovit tamale, kljub ponjavi. In sploh si ne znam predstavljat, kako se more otrok počutit, ko pada proti tlom. Ampak mene boli srce.... Žalost.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 16:52:58
|
|
|
|
lino
|
Bjondi, res lepa hvala in ja, verjetno bo vse kar si napisala res, jaz omahujem...no, za začetek sem si sposodila knjigo v angleščini, da mal znanje obnovim, sam tk, mal berem...ko se bom pa vpisala v šolo, pa upam, da bo tudi vse ostalo bolj na višku...hehe... Sicer pa včeraj dobila novo vodno posteljo, ker je stara stočla...jejej, ta je večja in boljša...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 21:50:03
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 uf na temle čokoladnem pecivu je pa pika na i stopljena čokolada in kokos bjondi una tvoja sahrca od učeri se skrije pred tem Ma itak ,da je boljš ni ga čez domačo peko...sam veš brez une saharce nebi prežvela...je tko manku cukr...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 21:50:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Potem pa ti kar peci, jedle bomo pa me, velja punce Jaz z lahkoto sežem po pregrehi,pa še pozna se mi nič tko da komot... da nau pomote bi mela raj kej več na seb...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.3.2011 21:51:27 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 22:07:36
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mini-ja kako je šlo na matematiki... ...a imaš kej moralnega mačka od včerejšnih lekcij in analize tvojih blokad in potencialov... izpit mam ob 17h nč nimam od včeri edin eno pozitivno izkušnjo ki jo bom probala počasi uresničit..res bi rada to dosegla in vem da mi bo s trudom (čeprav težkim) uspelo!!! Aha ...o.k...mini kako je šlo na izpitu.... No lepo si napisala...tko da čim prej začni delat na tem...da boste vsi ena res taka srečna družinica ...z še lepšimi dnevi,ki jih preživljate že sedaj skupaj ,pa čeprav niste včasih toliko skupaj kot bi si ti in celi želela...vse lepo bo prišlo,čeprav je že, ampak vedno je lahko še lepše,ker odgovorov najdemo vedno na tisoče pa samo eno vprašanje postavimo...se pravi je lahko vsakič še boljše kot je bilo do sedaj...tako da vsekakor je treba vložiti nekaj truda vase ,zato da čez čas dobiš tisto jagodo na vrhu torte...in ko boš dosegla tisto... boš spekla novo torto ,ki bo na vrhu spet ena jagoda in boš šla spet čez isti postopek kot v prvo...in tako dosegaš cilje na vseh nivojih naj bo zdravje ,kreativa ali partnerstvo...če le želimo da imamo še boljše rezultate sežeš po novih ciljih...če pa ti ali nam je dovolj, to kar delamo, pa pač ostanemo tu,kjer si in smo že...ampak ker se nenehno razvijamo in želimo imeti še kaj več, kakor že imamo, pa naj bodo na začetku to samo malenkosti ...smo na tisti poti ki nam odpira vrata v še lepšo prihodnost...tako da vse je odvisno samo od tebe...in avtomatično bolj kot boš delala na sebi prej bodo prihajali rezultati...pa vse lepo ti želim...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.3.2011 22:15:33
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 princeska, lenika-a sta že ble klele.. mi gremo za 1.maja http://www.kamela.si/ Mi nismo še bili, izgleda pa mikavno!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?