|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   soteska vintgar????
16.3.2011 7:52:44   
nadka30
Iz prve roke me zanima če je že kdo bil tam , predvsem me zanima kje točno se ta soteska nahaja in ali je možno z vozičkom po tej soteski ??? Našla sem njihovo stran kakor je vidno po slikah bi se dalo ampak bi rada izvedela še mnenje od koga, ki je tam že bil. hvala že vnaprejuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: soteska vintgar????
16.3.2011 8:03:55   
ALWAYS LARA
Soteska Vintgar je v Gorjah pri Bledu. Ni težko najt, je označeno. Ni primerna za vozek, je veliko stopnic, pot je ozka. Tudi za male otroke je ne priporočam, ker sicer ograja je ampak taka z velikimi luknjami in jaz vem, da bi živčnega fasala, ker bi me skrbelo, da bi mi kak otrok dol padel.

pokukaj še sem http://td-gorje.s5.net/pot/index1.htm

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2011 9:12:11   
tix
Jaz sem bla, sprehod je lep, ampak mislim, da z vozičkom ne bo šlo, s kakšnim kengurujčkom če še ni prevelik

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2011 9:33:51   
nadka30
hvala za informacije
z tavečjo ne bo problema ker bo letos stara že 7 let, ta manjaš pa je stara 6 mesecev tako da jo bomo dali v kengurujčka in bo šlo, hvala za vaše informacije je tam okoli še kaj posebnega kaj se nam splača pogledat ker bomo to imeli kot en enodnevni izlet
hvala

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2011 10:31:29   
tix
Zraven je Bled, kar je vedno recimo fajn pogledat user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2011 10:34:58   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Zraven je Bled, kar je vedno recimo fajn pogledat user posted image

ja za Bled vem je še drugače kaj drugega tam okoliuser posted image user posted image user posted image , pa hvala za vse namigeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2011 10:39:04   
baby blue
Tako kot so že punce povedale... Z vozičkom se ne da da se pa lepo s kengurujčkom it brez problema... Imaš pa poleg Bleda potem še Bohinj in pa Šobec...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2011 10:54:41   
ALWAYS LARA
če greste skozi vintgar in ko pridete do konca..tam kjer je ta veličasten slap, greste potem lahko naprej gor mal v hribček in pridete na hom. na homu je picerija, pa lep razgled, pa ful igral za mulčke. http://www.naizlet.si/Picerija_Jurcek_na_Homu-781.html

priporočam pa tudi ogled gradu kamen, ki sicer ni na bledu ampak v begunjah, ki je dosti blizu. lahko se ustavite mimogrede. http://sl.wikipedia.org/wiki/Grad_Kamen

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?