varja -> RE: Faks in otrok (5.4.2011 14:52:19)
|
No, jaz vaših izkušenj nimam, ker sem šla zavestno v to, da dokler ne naredim faksa in se zaposlim tako, da bom zmožna otroka sama preživeti (ker nikoli ne veš, lahko se očetu tudi kaj zgodi), ga ne bom imela. Je pa res, da prav dosti ni bilo za premišljevati, ker je bilo nama z možem takrat, ko sva bila štidenta samoumevno, da najprej doštudirava in se zaposliva. No, to nama je obema uspelo pri 24.letih in imava zdaj že 10 let delovne dobe in uživava v starševstvu najinemu fantku, ker nama nič ne visi nad glavo. Predvsem pa bi jaz imela zelo slabo vest, če bi otroka morala nekomu naprtiti zaradi mojega študija. Jaz sem pač tak tip, da se rada posvetim eni stvari. In tudi zavedam se, da otrok tako hitro zraste, da ne želim ničesar zamuditi, če ni nujno potrebno. Že čez nekaj let bo čas tudi za kaj drugega, zdaj pa se pač ukvarjam s službo in otrokom in mi tako tudi povsem odgovarja. verjamem tudi vam, da se vse da če se hoče, samo združevanje študija s starševstvom se meni osebno ne zdi najbolj fajn.
|
|
|
|