ronja -> RE: Igra v vrtcu (18.3.2011 13:07:19)
|
po pravici povedano, ne vem. po občutku bi rekla, da tamali (jasličarji) več, pri taveliki pa imajo precej vodenih aktivnosti, ker pač prideta v vrtec šele ob 8:30 in gresta po malici - okoli 15h. Vmes je zajtrkl, kosilo, po kosilu počitek in potem malica. Med zajtrkom in kosilom se največ dogaja (torej ej največ vodenih aktivnosti), vendar se meni zdi to fajn, da kaj delajo skup, ap tudi lažje je skupino obvladovat, če niso vsi zdolgočaseni. Pred zajtrkom in po malici vem, da imajo prosto - ampak meni se zdi, da otroci takrat samo čakajo, da grejo domov... Ne vem, moja si nikoli ne želi tam ostat, da se bo še igrala... Meni se zdi vse fajn: če se sami igrajo, če se skup igrajo, če imajo nekaj vodenega... Ja, ok, dandanes se pač več otroke animira - tudi doma se bolj trudimo kot so se naši starši - samo ne vem, če je to napačno. Napačno je, če jim ne damo časa zase, kadar ga otrok rabi. Pa če smo vedno na uslugo, da se otrok ne zna več sam zaigrat. Ampak to ni toliko stvar vrtca, ampak bolj nas, staršev.
|
|
|
|