|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Super reklamni oglasi
15.3.2011 14:47:06   
ljubljana09
Jaz sem pa na TV spet vidla oglas Zavarovalnice Triglav za Planico, s tistim luštnim fantkom, ki skače na posteljo. Pa me zanima kateri oglasi so vam najbolj všeč?

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 15.3.2011 14:54:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Super oglasi
15.3.2011 14:53:22   
kristinaj
vsi mi težijo,ker ne morem v miru filma pogledat.. pa še dooolgo trajajo te k.. reklame

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ljubljana09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2011 16:21:19   
hrabra miška
Ja,ta za Planico je lepa,čeprav meni ena trenutno najlepših je za Oreo piškote user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2011 11:05:17   
Nenya
kar se mene tiče že dolgo nisem videla res dobre reklame, vse od tistih za leviske daaaaleeč nazaj.
Te za oreo ne prenesem, vedno prestavim mi je tako odurno osladna in čist ameriška.
Še hujše so tiste za čistila za wc-je ali praške, resno se mi zdi za malo da nas imajo njihovi avtorji za take bebce.
Ta za planico mi tudi ni ne vem kaj, zdi se mi tako prisiljena in amaterska.
Zadnje čase mi je bila všeč le tista za snickers, ko igrajo rugbi v parku.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2011 14:41:50   
darja.mark
Mi je tut za Oreo super, našemu tamalemu pa tut. Zna že cel scenarij na pamet :)  Jih pa malo gledam, če že gledam tv, kar je redko, ko so reklame, prešaltam. Seveda če ni zraven malega. Tamali jih pa itak obožuje user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2011 9:37:11   
sakuL
reklama za planico :)
pa tista stara reklama za (mislm da je bil eugeot avto), ko se je mamica tako zagledala v avto, da je namesto otroka v voziček dala kaktus user posted image user posted image user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2011 10:43:23   
Freya88
Meni so bile vsec vse reklame od Belinke ...ta zadnja mi je bla huda, ko so z resilcem odpeljali uto na infuzijo barve:)

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2011 14:52:14   
luka jan
Najboljša reklama ever mi je Mobitelova reklama za valentinovo, stara par let, ko ena ženska zelo nerazločno poje pesem. Ful lepa reklama.user posted image

Všeč mi je bila tudi tale reklama:
http://www.youtube.com/watch?v=9dYtX8sLK0I, predvsem zaradi tamalega ki je originalen in pa sedajšnja reklama za kekse Oreo. Svetovna.user posted image user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2011 14:53:53   
StrawberrY
Trenutno najboljša za Renault.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2011 22:02:11   
legenda_m
se spomnite dobrih vil? no tista, do sedaj še ni blo boljše

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!