Sol Stela Maris hotel-Umag (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

aneja1 -> Sol Stela Maris hotel-Umag (15.3.2011 8:55:35)

Pozdravljene,

kot sem že v naslovu navedla, me zanima, če je katera bila v tem t.i. hotelu? Zanima me, če imajo kakšno kuhinjsko nišo, da si lahko sam kuhaš? Meni delujejo (po slikah) kot kakšni apartmaji?

Hvala že vnaprej.....

ona -> RE: Sol Stela Maris hotel-Umag (15.3.2011 10:13:59)

Mis mo bili eno leto tam nekje,ma točno ne vem v katerem hotelu,prilepi kakšno slikico,pa ti bom znala več napisat.

luka jan -> RE: Sol Stela Maris hotel-Umag (15.3.2011 19:13:27)

Sol Stella Maris je naselje, napiši kateri hotel te zanima, pa ti lahko povem kaj več. Sicer pa so Sol stella maris tudi app. Misliš to?[sm=zmeden.gif]

aneja1 -> RE: Sol Stela Maris hotel-Umag (16.3.2011 9:48:50)

Zanima me hotel sol stella maris in apartmaji......Kako je tam s trgovinami, če bi vzeli apartma, a so apartmaji kar solidni, urejeni? Smo trije, pa me zanima kaj bi bilo najprimerneje za nas....malo raziskujem. Kaj pa plaža, je primerna za otroka, da se lahko pri morju igra?
Malo mi prosim opiši vaše izkušnje, pa kje ste bili nastanjeni, pa če je bilo do morja daleč?

hvaal in lep pozdrav

tajtaja -> RE: Sol Stela Maris hotel-Umag (16.3.2011 9:49:21)

MI smo bili večkrat v SOL Garden - meni je bilo zelo všeč(običajno gremo to za kakšen podaljšan vikend spomladi in jeseni. Nazadnje smo bili za krompirjeve počitnice in hotel je dobesedno pokal po šivih, taka gužva je bila.
Sicer razumljivo. Sem imela namen iti v kake naše terme ampak so cene popolnoma neprimeljive.
Kakšnega kotička za kuhanje pa jaz nisem nikjer zasledila, mislim da so to klasične hot. sobe. Tudi tiste v depandansi.

Stran: [1]