|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kljub ab vročina še vztraja
13.3.2011 22:16:27   
leo**tia
klicala sem,rekla je naj pridem...poročam kako bo...če ne bom danes poročala pomeni da smo v bolnici....sam upam da neuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.3.2011 23:13:02   
leo**tia
mi prišle od zdravnika.........je rekla da vredu da smo prišle,tudi sama je opazila čudno dihanje,ampak to zarad sluzi.......pljuča so čista...pravi da bolje priti prej kot pa potem v bolnico...bom vsaj mirno spala...pravi naj porabimo ab do konca,se pravi ne 3dni,ampak  4 in dajo to ščiti pred kako pljučnico....hotela nas je poslati za rakičan glede na vročino na preiskave,ampak je rekla tud da naj gremo jutri svojni doktorci...............vem da sem panična,ampak tako je bilo ko je imela 9mescov...smo doma čakali,2dni.mislili da je viroza ampak je bila nažalost pljučnica....tako da zdaj raje paničarim pa grem,kot pa spet v bolnico...in ravno danes ko je napolnila 2 letiuser posted image  je bolana..............

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.3.2011 23:22:46   
leo**tia
pa tud vročina padla na 36,4....kar mi pa ni jasno..........prej je imela skoraj 39,zdaj pa nič...................no hb..............grlo je še malo pordelo,ampak lih tolko da je...upam da čimprej mine vse skupajuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?