Anonimen -> nisem mogla verjet.. (12.3.2011 23:18:19)
|
Torej.. Danes sem šla po neskončnih obljubah kooončno k moji zelo dobri prijateljici, ki sva ga včasih skup prežurale dneve in noči leta in leta. Jaz sem potem spoznala mojega partnerja, rodila otroka in leta tečejo. Prav nič mi ni hudega in srečna sem, ker imam doma 2prečudovita bitja, ki ju ljubim onadva pa mene :) . Da skrajšam.. Torej, sem si le našla čas in šla k prijateljici, ki pa je po parih neuspelih vezah že nekaj časa samska. Itak sva klepetale, se nasmejale-torej malo sem se dala na off. Potem sem jo pa kar direkt vprašam, če ima kakšnega in mi odvrne: ja imam...skoraj vsak mesec drugega. -Kaj???? -Ja, je rekla, veš na spletnih klepetalnicah se najde kar nekaj "tičev", ki si radi malo popestrijo spolno življenje in da jih je zdaj že začela prezirat kot star copat, ki ga zavržeš in da je začela resno razmišljat, da so vsi moški "pr*sci" in da bo celo biseksualka ratala (ok-to jemljem pri njej malo za rezervo) Dobesedno mi je čeljust padla na tla. Kaj???? Pravi: Veš, od teh je 60% poročenih ali pa vezanih moških, ker je njihovo spolno življenje dolgočasno. ostalih % je pa takšnih, ki samo govorijo da bi, na koncu pa odnehajo. Nekaj pravi, da jih je celo samskih, vendar po parih slikah, ki jih je dobila od teh samskih moških pravi, da so grdi, zavaljeni ona pravi da so "nikakvi". Jaz enostavno nisem mogla verjet. In jo vprašam, da zakaj to dela in pravi, da ji je dolgčas, da se je na tovrstne klepetalnice najprej prijavila zaradi tega, da bi spoznala kakšnega zase, vendar ji to do zdaj še ni uspelo. No in potem je beseda tekla dalje in pravi, no poskusi se enkrat samo za foro prijavit in boš videla kakšni se ti bojo limal-kot ona reče. Jaz grem potem domov in povem možu kaj je bilo in on pravi, naj poskusim za foro, da res vidiva če se to dogaja. In res, prijavim se pod nick muca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tako kot mi je prijateljica rekla in evo ga v manj kot minuti so mi trije že dali svoj zaseben chat : najprej, živjo, kolk stara? samska? v vezi? kako zgledam? in med vrsticami kaj iščem? prijatelja? sex-frenda? ...itd....in jih je bilo res ajde da rečem, od 20 ih 8 poročenih oz. v vezi in z otroki, ki iščejo nekaj za popestritev. Sedaj pa vas vpršam, se to čist zares dogaja?? Al sem jes mal čez les?
|
|
|
|