Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj gredo zvečer spat? 16.3.2011 17:24:54
|
|
|
|
D.anna 76
|
Moja dva fanta eden 2 leti in 9 mesecev, drugi 1 leto in 2 meseca imata ustaljeno rutino. In sicer počakamo do konca risanke, nato umivanje, večerja, umivanje zbkov in nato postelja. Oba sta v postelji med 19.30 in 20.00 uro. Običajno ob 20.00 oba že trdno spita saj smo brez pesmic, brez pravljic, samo lupčka za lahko noč in lepe sanje in to je to. Poleti ko je dan daljši se pa tudi naš ritem malce spremeni oz se zadeva porestavi na kasnejše ure, saj je poleti zvečer najbolj lušno tako da poleti sta v postelji tam nekje do 22.00 ure. Oba pa tudi še spita čez dan, čeprav tavečji zadnje čase včasih noče in ga tudi ne silim. Že ni dovolj zmatran.
|
|
RE: Kdaj gredo zvečer spat? 17.3.2011 21:38:40
|
|
|
|
sanelaa
|
Eden je star 2l4m, drugi pa 9m, oba hodita spat ob osmih, starejši izjemoma čez vikend malo kasneje, okoli pol devetih.
|
|
|
|
RE: Kdaj gredo zvečer spat? 22.3.2011 21:14:19
|
|
|
|
neisha80
|
Med 19.in 20.uro zvečer,oba,ne glede na to ali je zima,poletje... stara sta 2 in 4 leta.
|
|
|
|
RE: Kdaj gredo zvečer spat? 28.3.2011 18:42:22
|
|
|
|
mariy
|
Imamo starega 6 let in hodi v posteljo ob 20.00h, tako da potrebuje približno še ene 15 - 20 min preden zaspi, včasih se že vleže in že spi. Sobote, nedelje, prazniki ti pa so malce daljši, zato gremo takrat okrog 21.00h v posteljo. Samo za praznovanje novega leta takrat pa najdle bedimo, s tem da gremo popoldan malce počivat.
< Sporočilo je popravil mariy -- 28.3.2011 18:45:21 >
|
|
|
|
RE: Kdaj gredo zvečer spat? 28.3.2011 19:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Gre, ko je zaspana, med osmo in deseto, večinoma pa okrog devetih. Včasih zasmrči že tudi prej (jaz bi raje, da bi bilo tako vsak dan ).
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?