valči
|
Midva ga prodajava po 8 evrov-tržnica Jesenice.Že lani sva imela isto ceno. Miška,ja jem ga in to zelo rada,sicer še nisem do njega prišla v tem smislu,da ga pojemo.Imamo v rastlinjaku še motovilec in solato,pa je to hitreje nabrano ,pa pač to jemo. Drugače pa na kmetih ni nič grozno,le veselje do dela moraš imeti,če ne,nisi za na kmete.Ker dela je res veliko in vedno.Mi tako imamo vsega preveč in jaz delam veliko doma za "pojest"(vsa zelenjava,marmelade,vložene stvari,kruh,skuta,jogurti,sir-ga trenutno delam!,keksi-sem slaščičarka po polkicu...)Vglavnem ogromno domačega pojemo,aja,seveda meso in jajca še.Sicer v trgovino je treba,a ne po vse.Recimo solate nismo kupili že dolgo,kruha tudi ne,je pa treba po moko in kvas,npr. No,da ne bom razvlekla te regradove teme.Grem pogledat,če se mi je že mleko sesirilo,se še odločam,ali bom naredila gavda sir,ali ementalerja Še gruntam,vmes pa tu čepim.Mejte se.
_____________________________
Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.
|