|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 URI ČISTO SAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.8.2005 16:58:37   
bobek05
Pravkar sedim pred računalnikom, jem ogromen čokoladni puding, si naviram muziko (z basi!!) in se zibljem v ritmih glasbe... Ful sem dobre volje, kar poskakujem in mislim, da sem ravno na tem, da bom začela še plesat.. Zjutraj sem bila pri frizerju, končno sem se pobrila in zdaj uživam 100 na uro...

Razlog: Anej je pri babici, atija pa tudi ni doma in jaz imam čas samo zase!!!!!!!!!!!! Bi se morala počutiti krivo?? :zmeden: Svojega sina pogrešam, vendar vem, da je v dobrih rokah, jaz pa sem bila obupno potrebna počitka in predvsem nekaj časa zase (pred nekaj dnevi sem ravno pisala o tem, da je vse manj časa zame)...

Hi,hi,hi :)-:)-:)- Tak bobni, da si sosedje verjetno mislijo, da se mi je odpelalo (pa še dojenčka imamo!! po moje si mislijo, da sem totalno utrgana..) Jaz pa UŽIVAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kak je puding dober, ko ga ješ z užitkom!!!!

Sorry, malo me je zaneslo... Svojo srečo sem morala deliti z vami..

LP

B.
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.8.2005 17:00:33   
cmokec
Ti samo uživaj brez slabe vesti. Ni ga čez zadovoljno mamico. Pa dober tek.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2005 17:58:23   
Anonimen
O superca Barbara ti prav privoščim!9nebesa:bravo:
Le uživaj dokler nebo Anej doma - sicer ko je on doma uživvaš tudi,le na drugačen način!Zdaj si pa vzami čas zase!9nebesa:bravo::sloncek:

Se kaj vidima, upam vsaj!:)

Lp, nina

p.s.:jaz sem tudi nova pri glavi(pramena):bravo:

Lepo se imejte ju3 na krstu!:angel:

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2005 18:04:05   
Teni_
Joj, kako ti zavidam. Ne vem kdaj sem bila nazadnje kje brez Teja ali pa, da je spala kje drugje. Nazadnje sem jo dala spat k moji mami pred kake pol leta, pa še takrat se je moj skoraj razjokal, ko je prišel domov, da bi on šel po Tejo. In sem jo imela takoj doma. Jaz bi tudi. Malo si bom odpočila od 1. dalje, ko gre v vrtec,samo ne za dolgo, ker potem pa počasi pride :duda:. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2005 19:35:41   
spacey
:bravo: Super! Ti kar uživaj v "samoti", si naberi nove energije in dobre volje, da bo potem spet vse lažje in lepše. 9nebesa

Kako to misliš, da si se pobrila, a z mašinco čisto na kratko? Kakšno muziko pa poslušaš?

Bodi dobro in uživaj še naprej... :sloncek:

Lp
:kuza:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2005 20:01:56   
Marogica
Upam, da si uživala. Še nasvet: večkrat to naredi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2005 15:23:07   
bobek05
Spacey...

Pobrila sem si noge :)-:)-:)-

Muziko pa - tako bolj divjo.. npr. Linkin Park :bravo::bravo: - sem jih celo nosečnost poslušala (Mozart mi je šel na jetra :hudicek: )...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

rojstni dan
josephine27

Ste kdaj najeli fotografa, da bi poslikal otroško rojstno-dnevno zabavo?

DA in bi ga še kdaj (4%)

DA sem ga, vendar ga ne bi več nikoli (1%)

NE (84%)

NE ga še nisem ampak sem že razmišljala o tem (10%)

Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!