Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2011 14:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2011 14:34:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nasvet: kateri pralni stroj in kateri ses... 10.3.2011 15:30:06
|
|
|
|
naja17
|
Meni je moj Gorenjev simplicity superička
|
|
|
|
RE: nasvet: kateri pralni stroj in kateri ses... 10.3.2011 19:50:02
|
|
|
|
zvezdica_1
|
electrolux 6 kg eko value....jaz sme zadovoljna z normalnimi programi, varčni ne operejo dobro pride okoli 400€ v redni ceni sedaj, v akcijah še kakih 50e ceneje...
|
|
|
|
RE: nasvet: kateri pralni stroj in kateri ses... 16.3.2011 11:40:14
|
|
|
|
alenkica
|
Sesalnik priporočam electrolux ultra silencer, jaz imam tistega z globinsko krtačo, ker imam veliko preprog po hjiši. Je pa tako tih, da ne morem verjet, kako glasen sesalnik sem imela prej. Komot lahko sesam, ko mala dva spita. Pralni stroj pa lahko samo svetujem, da ne Gorenjevega. Jaz ga imam, in stalno je kaj narobe. Mislim, pa da je Bosch na tem področju ena boljših firm.
|
|
|
|
RE: nasvet: kateri pralni stroj in kateri ses... 16.3.2011 12:44:09
|
|
|
|
zaspancek1
|
Ti electroluxovi sesalci so res dobri, ampak žal tudi precej težki. Pred kratkim sem jih gledala - te ultra silencer (najlažji ima skoraj 8 kil in pol, težji tudi prek 9) in ultra one (desetkilski ), pa so mi bili vsi pretežki za prenašat po stopnicah (ki so po vrhu še zelo ozke), zato smo vzeli lažjega hooverja (ima 5,5 kg, tudi hepa filtre,...), ki se zaenkrat prav dobro obnese. Če sesalca ne boš ravno velikokrat prenašala, potem je electrolux dobra izbira, sicer poišči kaj lažjega.
|
|
|
|
RE: nasvet: kateri pralni stroj in kateri ses... 16.3.2011 12:47:48
|
|
|
|
zaspancek1
|
Pralni stroj pa je naš Indesit zaenkrat čisto ok (in v primerjavi z Gorenjevim zelo tih). Imel pa je pred kratkim Hofer podobnega (7 kg, 1600 obratov) v akciji (pod znamko AlioMatic ali nekaj podobnega). Če ga že ne bi imela, bi definitovno kupila Hoferjevega.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.