chronova bolezen... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malecka -> chronova bolezen... (13.8.2005 15:02:36)

...a je katera tle gor z to diagnozo in majhnim otrokom, ki se še doji. Jaz sem med njimi in do zdaj ni bilo nobenih problemov bolezen je bila v remisiji, lepo smo se dojili(7 mesecev) mleka je bilo... Včeraj pa me je presekalo , dobila sem napad in kaj naredit takoj vzeti Salofalk tablete pa seveda tudi proti bolečinske...in prekinit z dojenjem tako piše v navodilih.Sedaj pa mi je tako hudo ker moj sonček ni pri prsih.A je tle gor katera podobna in kako rešit problem je kakšna možnost, da bi še dojila?

Najrajši bi :((:((:((:((:((:((:((:((:((

smrka -> chronova bolezen... (13.8.2005 15:32:35)

Nevem kaj je chronova bolezen.. upam da ni kaj resno. Nebodi zalostna bos dojila pa z umetnim mlekom, glavno da lahko stiskas in objemas svojega otrocka. Ne bodi zalostna.
smrka

Anonimen -> chronova bolezen... (13.8.2005 15:46:16)

:)Moj fant ima chronovo bolezen, če te kaj zanima mi piši!

jagoda -> chronova bolezen... (13.8.2005 16:02:17)

Jaz bi ti priporočala, da si stiskaš mleko v času, ko moraš jest tablete, da ti ga ne bo zmanjkalo. Pol pa spet veselo dojiš.:)

lunca77 -> chronova bolezen... (13.8.2005 16:13:52)

hojla!

jst mam chrona pa mi lahko pišeš na privat, sicer sem pa trenutno brez tablet, ampak se bojim...
moj mali je star 4 mesece pa tvoj? mogoče so pa kake druge tablete ko lahko dojiš. jst sem imela pentaso. a je zelo hudo?

lp lunca77

Limona -> chronova bolezen... (13.8.2005 18:08:04)

Moja kolegica jo ima in doji jema tudi Salofalk, do zdaj je bilo vse vredu, zdaj pa mislim,da se ji bolezen oz. stanje slabša in bo morala preit na močnejše tablete - nevem kako se rečejo (Medrol ali nekaj takega) potem pa bo nehala dojit :(( Se pa zelo boji, da bo morala nehat dojit.

Upam, da bo vse vredu in da se boš pravilno odločila :rozica:

Lp Limona in Lin

Stran: [1]