TIBIDABO
|
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka Haha, jaz imam doma enajstmesečnika pa ponoči vstajam (no, to niti ni dober izraz, ker je itak pri meni še vedno) tri do štirikrat. Ja, dojim vsakič ko se zbudi. Zakaj? Ker je to najbolj preprosto. Vse ostalo traja sto let in otrok ne zaspi nazaj. Pa seveda ni lačen, itak je vse in veliko tega ampak dojenja je čudovita pogruntavščina za umirjanje in uspavanje. Saj ne rečem, da je prijetno, je pa vsekakor prijetneje od 1-pripravljanja, pogrevanja mleka/čaja, 2-tiščanja dude in neskončnega joka, 3-nošenja, dokler ti ne odpadejo roke. Se strinjam z napisanim. Doma imam 17- mesečnico in spi z mano, ker se mi ne da vstajat,.Oz spi pri meni že od rojstva, ker mi je to najlažje, drugače se ne bi nikoli naspala.... saj se zbudi tudi do 6x na noč, včasih pa le 1x. Pri nas se je večje nočno zbujanje začelo ok. 6. meseca, pa ni pomagala niti GH, toliko o tem. Vmes dobi tudi vodo, ker prosi v spanju pila, pila, pila, ampak jošk je pa še vedno duda, ker dude nikoli nismo dali. Sploh pa ko začnejo enkrat zbolevati, pa najsi je to samo kak prehlad, ki traja dober teden in kašelj, kar smo mi do sedaj fasali (kaj hujšega še hvala bogu ne), rabijo bližino in toplino. Da ne govorim kako rabijo mamico potem, ko se vrnemo nazaj v službo, otročki gredo pa v varstvo. Moja se popoldne nikakor ne odlepi od mene. Delaj po občutku, kar misliš, da potrebuje tvoja pikica! Srečno!
|