Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 12:23:53
|
|
|
|
mika
|
ne morem se spomnit imena ene izmed 'slovenk leta'. potovala je po svetu z motorjem. rekla je, da dobrodelnim organizacijam ne podarja ničesar in ko gre na pot vzame več oblačil, ki jih podari osebno, ker je v Afriki videla, da podarjena oblačila RK, PRODAJAJO ljudem.
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 12:28:22
|
|
|
|
uškinamama
|
Pulko? Tudi jaz, tako kot Mika, nisem podarjala organizacijam. Raje zbirala osebno za dotičnega / družino in osebno predala, poslala. Sicer pa letos imam oddih tudi od tovrstnega podarjanja
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 12:36:46
|
|
|
|
mika
|
Pulko? točno ja
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 13:26:28
|
|
|
|
picola1
|
Sploh nisem presenečena...Bilo je samo še vprašanje časa, kdaj bo vse skup prišlo ven... Drugače pa ne dajem več denarja tem organizacijam, ker že dolgo vem, kaj se počne. In skrajni čas, da se je to razvedlo, da niso samo ugibanja in rekla-kazala...
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 13:28:48
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Sploh nisem presenečena...Bilo je samo še vprašanje časa, kdaj bo vse skup prišlo ven... Drugače pa ne dajem več denarja tem organizacijam, ker že dolgo vem, kaj se počne. In skrajni čas, da se je to razvedlo, da niso samo ugibanja in rekla-kazala... Skrajni čas bi bil, da bi tudi ostala društva vzeli pod drobnogled. Bi bilo veliko za pospravit. Packi.
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 13:39:11
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Sploh nisem presenečena...Bilo je samo še vprašanje časa, kdaj bo vse skup prišlo ven... Drugače pa ne dajem več denarja tem organizacijam, ker že dolgo vem, kaj se počne. In skrajni čas, da se je to razvedlo, da niso samo ugibanja in rekla-kazala... Skrajni čas bi bil, da bi tudi ostala društva vzeli pod drobnogled. Bi bilo veliko za pospravit. Packi.
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 13:39:58
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: posh http://tvslo.si/predvajaj/unicef-zapravil-ves-ugled/ava2.94100643/00:02:28/00:11:50/ SRAMOTA! Ste plačevali unicefu? Jaz sem in me grozno jezi tole. od prvega predavanja Tomota Križnarja in po prebranih njegovih knjigah, že cca 15 let pljunem na UNICEF in druge "dobičkonosne" institucije. 2/3 denarja porabijo za lastno organizacijo (beri udobje).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2011 14:10:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 20:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Ste plačevali unicefu? Jaz sem in me grozno jezi tole. Nisem in ne bom. Iz principa, ki ga prinaša dobrodelnost - nekaj se naredi dobrega, nekajkrat toliko pa slabega. Dam direktno, če dam, vsaj vem, kdo me je nategnil, in koga lahko nap.izdim, če čutim potrebo po tem.
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 20:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nojnica in res bljak predvsem zato, ker ocitki na delovanje SLO Unicefa padajo ze leta, pa so do zdaj vse spretno skrivali - in tako bo tudi v prihodnje, ce se mene vprasa. po mojem nihce ne bo za nic odgovarjal. zal. Nehajte nakazovat denar, pa ne bodo imeli razloga. Dajte denar v šparovček, kar ste namenili za Unicef, ko se bo v soseki nabralo dovolj (avioni niso več luksuz), naj se nekdo zapelje do Afrike.
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 20:09:52
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Tudi jaz, tako kot Mika, nisem podarjala organizacijam. Raje zbirala osebno za dotičnega / družino in poslala. Jst tudi tako delam.
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 10.3.2011 20:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Tudi jaz, tako kot Mika, nisem podarjala organizacijam. Raje zbirala osebno za dotičnega / družino in poslala. Jst tudi tako delam. Super, se priporočam za karto do Afrike.
|
|
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 11.3.2011 7:56:24
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Tudi jaz, tako kot Mika, nisem podarjala organizacijam. Raje zbirala osebno za dotičnega / družino in poslala. Jst tudi tako delam. Super, se priporočam za karto do Afrike. A pomoči potrebni so samo v Afriki?
|
|
RE: Unicef zapravil ves ugled 11.3.2011 8:32:50
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Tudi jaz, tako kot Mika, nisem podarjala organizacijam. Raje zbirala osebno za dotičnega / družino in poslala. Jst tudi tako delam. tudi jaz. pa itak običajno ostane v familiji ali med prijatelji. in če podarim, podarim takrat, ko hočem in ko imam. ne pa kot so me že večkrat ustavili, da bi plačevala mesečni znesek.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?