julija* -> Nespanje pri 4 tednih (13.8.2005 14:47:14)
|
Punce prosim, če mi lahko svetujete iz svojih izkušenj glede spanja. Mi namreč ne spimo in ne vem če je to normalno. Da vam napišem kako zgledajo naše noči. Ob 9 zvečer kopanje, nato včasih zaspi do 23.30, nato se dojimo, pa mogoče še spi kakšno uro in nato se naše spanje konča tam do 5,6 ali celo do 7 zjutraj (odvisno ali po kopanju kaj zaspi). Ko ne spi se pogosto dojimo, nosimo, in tudi ful kriči od krčev. Če zaspi na rokah in jo položim v posteljico, se po 5 minutah zbudi. Tudi če zaspi med dojenjem in jo pustim zraven sebe, se ravnotako zbudi. Ko zjutraj zaspi, spi 4 uri skupaj ko top. Tudi čez dan večino veliko spi. Se pa je že zgodilo, da ni spala popoldan vsega skupaj več kot eno uro in nato še ponoči ne. Lahko si predstavljate v kakšnem stanju sva z atijem - če bi nama beba pustila, bi stoje zaspala. Prosim, če mi napišete, če se je kateri dogajalo kaj podobnega, da bom vsaj vedla, če je to normalno (da ne spi 7 ali še več ur skupaj). Ali pa kakšen nasvet, kaj lahko storimo za več spanja ponoči. Julija
|
|
|
|