mozoljčki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

arielca -> mozoljčki (13.8.2005 12:40:27)

Imam en problemček, in sicer se mi zadnjih 14 dni vztrajno pojavljajo mozoljčki. Imam jih predvsem po bradi in kljub temu, da za kožo redno skrbim nič ne kaže na boljše. Vsak dan se pojavi kakšen nov pacek :grrr:!

Vem, da so za vse krivi podivjani hormončki, me pa zanima, če ima še katera ta problem, predvsem pa kakšen učinkovit recept.

patricija* -> mozoljčki (13.8.2005 12:49:48)

Živjo! Tudi meni se je stanje na koži poslabšalo, pa imam drugače kar ok kožo. Najbrž imaš punčko, saj se v tem primeru na koži še raje pojavijo mozolji in lise, kot če imaš fantka. Pri meni to drži, saj sem na morfologiji izvedela, da imam punčko.
lp

smeško -> mozoljčki (13.8.2005 12:56:56)

Pozdravljena!
Se pridružujem.Jaz imam tudi mozolje, vsak dan kak novi, kljub temu, da skrbim za kožo in ne bosta verjele, meni je tudi g. rekel, da predvideva, da bo :duda:punčka.Nekaj je verjetno za tem:)-

HE HE

sicilija -> mozoljčki (13.8.2005 12:59:11)

Hvala punce, tudi jaz imam mozoljcke. Sem v 12. tednu. Se javim ko bom izvedela katerega spola bo....

arielca -> mozoljčki (13.8.2005 13:16:39)

Sicer ne vem, katerega spola bo moj :duda: (se bomo pustili presenetit), upam pa, da bom dočakala lepo nosečniško kožo ;). Ker zdaj sem hujša od pubertetnic!

marty5 -> mozoljčki (13.8.2005 14:37:26)

Lahko samo vprašam, kakšni so ti mozoljčki - tisti podkožni iz katerih pol pride bela pika ali pa bolj aknam podobni?

Tu pa tam dobivam kakšnega podkožnega in so zoprni, ker ful bolijo in tudi ne vem, kaj naj - ponavadi se operiram (beri: stiskam jih :grrr:).

Nekje sem prebrala, da se spremembe na koži rade najintenzivneje pojavljajo nekje od srede nosečnosti dalje in me že skrbi, akj bo šele takrat :zmeden:

arielca -> mozoljčki (13.8.2005 14:46:25)

Pri meni se pojavljajo podkožni mozoljčki. In jih tut 'kvalitetno' operiram :zmeden:.

jasnica -> mozoljčki (13.8.2005 16:37:38)

Ojla, jaz imam tudi ogromno mozoljev, kljub uporabi krem in serumov za lajšanje težav, pred nosečnostjo pa nisem imela nobenega. Na nuhalni je g rekla da je po vsej verjetnosti punčka.

Pepika -> mozoljčki (15.8.2005 12:11:03)

Živjo!
Tudi jaz sem dobila mozoljčke. Sedaj sem v 23 tednu in mogoče gre malo malo na boljše. imela sem jih tudi po hrbtu, kar pa je bilo zelo neprijetno v teh poletnih mesecih. jaz vam predlagam tole. mozoljčke pustite, ne jih stiskat, saj se tako samo prenašajo in se delajo vedno znova novi in novi... meni je to pomagalo, sicer pa se mi še vsake toliko pojavi kakšen boleč podkožni mafijec:)-:)-:)-
najbolje, da kožo čistite s tonikom, neagresivnimi kremicami in 1-2x na teden s pilingom. meni so zagotovili, da bi se naj koža 100% izboljšala po porodu. ampak pomislite, ni toliko važna vaša koža, ki jo lahko popudrate in nekako skrijete, važni so naši otroci, da so le oni zdravi in se normalno razvijajo v naših trebuščkih. če so mozoljčki cena za zdravega otroka, jih pa naj imam. Poskušajte tako razmišljati in vam bo lažje:metulj:
pozdravček od naju:duda: in:nosecka:

katjandraž -> mozoljčki (15.8.2005 18:37:15)

Oj!

Tud jst sm že od samega začetka nosečnosti spet polna mozoljev. Pa komaj se mi je stanje mal izboljšalo. Šok za moje hormone; prenehanje KT Diane 35, ki sem jih jedla ravno zaradi kože in potem skor takoj nosečnost. Pri prvem otroku se mi je stanje po porodu še ful poslabšalo, upam, da tokrat ne bo tako, ker je že zdaj kriza. Recept je res, da si jih ne stiskaš, sam k mi grejo toook na živce!!!:hudicek:

Stran: [1]