mika -> RE: Naredila sem p... (10.3.2011 11:52:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Izgleda, da sem jaz edini butelj, ki razmišlja o tem, da si pridobi še kakšen dolgoročno perspektiven poklic. še en butelj, ki se stalno nekaj izobražuje, a nič od te izobrazbe. se mi zdi, da tam kjer sem, tam bom obtičala. zdaj se odločam za še eno izobraževanje - in to upam, da bo res pravo, vsaj uporabno. Ni pomembna le izobrazba, odvisno je tudi, kako se človek znajde in kakšne delovne navade ima. Če jih sploh ima. Poznam kar nekaj "biserov", ki so ultra izobraženi in očitno vse, kar znajo, je sedeti za knjigami, in se učiti ker so pri 30 in + kar naprej vpisujejo neke magisterije in specializacije, pa doktorate, delajo pa ne nikjer. In kaj ti bo papir, če nimaš izkušenj, si na trgu dela vreden bore malo. dolgoročno perspektiven poklic pa je samo kak pravnik in zdravnik. Podpis. Dodatna izobraževanja so pa itak obvezna, če na nekem področju želisš ostat strokovnjak. Tudi po mojih izkušnjah strokovnjaki z dvema ali tremi diplomami, so strokovnjaki le na papirju, ki se pa v praksi pokažejo za popolnoma nesposobne in jih povozi vsak KV delavec.
|
|
|
|