Katy78 -> RE: poganjalec kateri (9.3.2011 13:03:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Vsekakor pride v poštev 12 colski. ce je majhna, je vprasanje, ce bo dosegla tla pri 12-colskem. IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Ali je potrebno, da ima zavoro - kolikor sem brala in spraševala, je večina otrok, tudi triletnikov, še ne zna dobro uporabljati oz. vsaj ne takrat, ko bi bilo treba in avtomatsko zavirajo z nogami, zato, vsaj po moje, ni nujno potrebna, sploh, če bo to njen prvi poganjalec. Ni pa narobe, če jo ima. nas starejsi zavore ni se niti enkrat uporabil: poleg tega pa sm opazila, da je kr velika (vsaj pri nas) in jo s to malo rocico niti ne more zgrabiti, kot je treba... in nas se nima tko dobre koordinacije, da bi lahko samo s dlanjo drzal poganjalec, da s prsti stisne zavoro. tko da tud po mojem mnenju ni ravno potrebna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] metulj, a ti si za tvojega 2-letnika potem vzela 10-colskega? Jaz se namreč tudi odločam za nakup, pa ne vem, ali naj 10 ali 12-colskega. Je pa mulček velik okoli 92, 93 cm. Sej najbolje bi bilo, da gremo enega sprobat, pa da vidimo...
|
|
|
|