VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 8:56:16)

danes je pa za nas poseben dan9nebesa,moj pikec Timi praznuje 2 rojstni dan:bravo::bravo:
ne morem verjet kako gre hitro ta čas:((se mi zdi da sem včeraj prinesla "štručko" domov:angel:,zdaj je pa že mali možek,ki non-stop govori in teče naokoli kot navit:)-:)-:)-
VSE NAJBOLJŠE,UPAM DA TE BOJO :angel: ŠE VELIKO VELIKO LET ČUVALI,MOJ TIMI:torta::torta::bravo::bravo:
LP,KATJA:love:

Maxica -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:07:34)

Vse najboljše, pa lepo praznujte drugo svečko:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:!

Anonimen -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:08:13)

Vse najboljše :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

anajmad -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:12:50)

Vse najboljše Timy:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:
Pia& anajmad:morje:

šnucika -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:15:56)

"hapi brzdej".....;):sloncek::rozica:

itak pa v živo kasneje.

CatJa -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:21:20)

:bravo: :darilo: :sloncek: :torta: VSE NAJBOLJSE!!! :torta: :darilo: :rozica:

cmokec -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:40:42)

:rozica::rozica: Vse najboljše in lepo praznovanje :rozica::rozica:

Annny -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 9:43:58)

Vse naj naj!!!!:darilo::darilo::torta::torta::rozica::rozica::morje::morje::metulj::metulj::sloncek::sloncek:

Anonimen -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 10:33:04)

:bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
9nebesa9nebesa:darilo::darilo::torta::torta::torta::darilo::torta:Srce moje,življenje moje,kako sta babi in nono srečna,da si jima polepšal življenje z svojim rojstvom,pred dvemi leti:torta::torta:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:)-:)-:)-:)-:)-:)-

TARA in MAJ -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 10:58:49)

:rozica:
VSE NAJBOLJŠE TUDI OD NAJU2:darilo:

PA VESELO PRAZNOVANJE IN DOBRO:torta:PA VELIKO,VELIKO:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

ŠOPEK PA POŠILJA MAJ:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PA,PA:sloncek:

spacey -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 12:58:53)

Vse najlepše in najboljše želi Timiju tudi naša družinica, Katja tebi pa pošiljamo velik šopek :rozica::rozica::rozica: da bo zabava čimbolj vesela, z veliko :torta: in polno lepimi :darilo:

Lepo praznujte in uživajte! :bravo:

mehurčica -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 13:44:51)

Vse najboljše!!!:bravo::bravo::bravo:

Sibil_ -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 14:03:11)

Vse najboljše!!!:bravo::torta::bravo:
Pa čimveč lepih :darilo: !
Ciao,
Sibil

india -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 15:01:42)

Nagajivi Timi, vse najboljše, pa kar bodi še naprej tak bistroumen in nagajiv dečko kot si, da bosta imeli mami in babi kaj za počet :)-:)-!!!:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

Aljakop -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 15:56:02)

vse najboljše TIMI tudi od Alje in Taje!:rozica::rozica::rozica::darilo::darilo:

Danes pa praznuje prav tako 2 leti NIKA iz KP.vse najboljše tudi Nikici:darilo::darilo:

p.s BTW, Katja, ali poznaš Niko in njeno mamo Milico glede na to da ste na isti dan rodili ( in istega leta )?

lp,
Alja

elizabeta p -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (13.8.2005 20:58:54)

Vse najboljše!!! :bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (15.8.2005 8:39:46)

:love:Dekleta zlate ste.
Najlepša hvala za ve vaše želje in čestitke namenjene našemu Timiju:bravo:
Nazabavali in nasmejali smo se..TIMI JE UŽIVAL STO NA URO:)-v družbi sovrstnikov..mi odrasli pa tudi.:bravo:

Anonimen -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (15.8.2005 8:45:30)

Malce z zamudo, ampak sem šele zdaj našla:
:racka:VSE NAJBOLJŠE, TIMOTHY!!!:racka:

Anonimen -> VSE NAJBOLJŠE TIMOTHY!!! (15.8.2005 9:00:26)

Splišni...oproščeno:)-te ni bilo si bila na lepšem9nebesa:morje:Hvala:bravo::bravo:

Stran: [1]