pediatrična klinika (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


urška -> pediatrična klinika (8.3.2011 8:23:41)

nikoli še nisem bila tam in zdej moram v petek tja s sinom.
predvidevam da je nekje pri UKC. torej kje točno in še bolj pomebno kje v bližini lahko parkiram?

hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





jakipaki83 -> RE: pediatrična klinika (8.3.2011 8:46:16)

Če prideš iz strani centra mesta oz železniške postaje - zaviješ že pred kliničnim centrom (pred tistim parkiriščem) na levo - v Bohoričevo ulico. Mislim, da je označeno s tablo. Pelješ naravnost in ne moreš zgrešiti - je na desni strani ceste. Parkiranje - ta bo pa bolj težka. Brezplačno lahko poskusiš med bloki, ampak ne priporočam. Plačljivo pa na parkirišču urgence ali pa v parkirni hiši ob KC. Ali pa v sosednjih ulicah na plačljivih parkirnih mestih. Nisem bila ravno v pomoč, ane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ampak parkiranje v LJ je večinoma itak umetnost.




Katy78 -> RE: pediatrična klinika (8.3.2011 9:31:45)

Mi smo kar v parkirni hiši zraven KC parkirali in potem smo šli peš mimo KC in tik pred porodnišnico, tam kjer je kafič Štorklja, zaviješ levo in že vidiš Pediatrično.




Kerensa* -> RE: pediatrična klinika (8.3.2011 9:33:56)

Na vogalu Njegoševe ulice in Bohoričeve ulice, točno med Polikliniko/Urgenco in Dežurno lekarno je nova parkirna hiša (takorekoč na bivšem parkirišču bivše, stare Urgence). Parkiraš tam (plačljivo, seveda) in greš samo nekaj korakov po Bohoričevi ulici, pa si pred novo Pediatrično kliniko.




urška -> RE: pediatrična klinika (8.3.2011 11:40:19)

jaz bom prišla takole: dolenjska - roška - poljanska - čez ljubljanico - potem do hrvatskega trga in tam v križišču zavijem levo na njegoševo. potem pa, če prav razumem, prvo križišče desno? al drugo? in ta nova parkirna hiša je tukaj na vogalu? 




Sa.Ka -> RE: pediatrična klinika (8.3.2011 12:14:56)

IZVIRNO SPOROČILO: urška

jaz bom prišla takole: dolenjska - roška - poljanska - čez ljubljanico - potem do hrvatskega trga in tam v križišču zavijem levo na njegoševo. potem pa, če prav razumem, prvo križišče desno? al drugo? in ta nova parkirna hiša je tukaj na vogalu? 


Ja. Ura parkinga je 2€.




nananaja -> RE: pediatrična klinika (8.3.2011 12:32:30)

če potem greš po Njegoševi mimo poliklinike naprej, zaviješ desno za novo parkirno hišo (spodaj na vogalu je hofer, ki jo je omenila Kerensa*) na Bohoričevo, imaš potem na levi parkiranje, ki je cenejše kot v parkirni hiši, če pa ne bo prosto, pa si tudi hitro nazaj v tej novi parkirni hiši pri urgenci.




Stran: [1]