Ojla punce... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CIPRESA -> Ojla punce... (13.8.2005 7:30:23)

jaz sem doma, včeraj zjutraj so me odpustili iz Kranjske porodnišnice in potem sem takoj odhitela v LJ na pediatrično bolnico kjer zdravijo mojega Žigija. Saj sploh nevem kaj se mi dogaja, samo upam da bo z mojmu sinkam vse v redu.
Včeraj sem še dala kri da preverijo če je vredu, in potem če bo res nujno bo Žiga dobil direktno transfuzijo moje krvi, če pa nebo nujno bomo vstrajali in čakali če se njegovi trombociti kaj popravijo.

Drugače pa je pravi mali zkladek, lepo papa in pančka.

Danes dopoldan grem spet k njemu in potem če bo kaj novega javim. RES MOČNO UPAM DA BO KMALU Z NAMA DOMA!!!

CIPRESA

india -> Ojla punce... (13.8.2005 7:34:56)

O,Cipresa, najprej čestitke za tak pogum in velik dogodek!
Verjamem, da bo kmalu vajin srček z vama, med tem pa si naberi novih moči za lepo,prijetno skupno cartanje!
:rozica::miska::angel::rozica::miska::angel:

Mariposa -> Ojla punce... (13.8.2005 7:35:41)

Držim pesti, da se bosta s tvojim :angel: čim prej crkljala doma:rozica:

anajmad -> Ojla punce... (13.8.2005 7:42:17)

Drži se CIPRESA in tvoj možek.Za malega Žigca pa stiskam:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.In seveda,da bi bili čimprej doma:rozica:.
en lp:morje:D.

CatJa -> Ojla punce... (13.8.2005 7:52:11)

Drzimo pesti, da si Ziga cimprej opomore! :rozica: :rozica: :rozica:

Meggi -> Ojla punce... (13.8.2005 7:53:46)

Ojej kako je to za mamico malega sončka hudo :((:((

Kaj pa dojenje ali lahko sploh, ali res imajo tako stisko da ne moreš biti ob njem skoz? Sramota za državo da tako dolgo pacajo to Pediatrično- za tista letala pa ostalo kozlarijo pa imajo.:((

Drži se in poljubi tvojga sončka.

Morda tudi mi dobimo dojenčka z imenom Žiga.

Tiki -> Ojla punce... (13.8.2005 7:56:37)

:miska:, da boste čimprej vsi skupaj.
:rozica:

Anonimen -> Ojla punce... (13.8.2005 8:22:45)

želim vam zdravja in moči da premagate to bolezen, karkoli že je,
tudi nina stiska pestke za malega žigeca,
držte se!!!
:miska:
:rozica:
:kuza:

CIPRESA -> Ojla punce... (13.8.2005 8:36:44)

Meggi če bi ostala tam, kjer sicer imajo preskrbljene postelje, bi morala hodit do Žiga zelo daleč vsak dan in to po stopnicah ki jih je veliko. Tam nebi bila v nobeni oskrbi, to ni kot bolnica za mamice. Vse bi morala imeti s sabo komplet opremo tudi za oblečt nimajo tam nič. Pa še Žiga nebi bil z mano ampak na drugem koncu in bi ga lahko šla le obiskat ali podojit. Ker nimam veliko svojega mleka in se ga nabere zanj le za enkrat na dan za nahranit tudi to nebi mogla . Jaz pa 3 dni po porodu ne morem sama hodit nevem kam tudi drugih težkih stvari nemorem opravljat ker me šivi bolijo ko :hudicek: in sem bila 2X prerezana. Nemorem ne sedet in komaj sem se včeraj priplazla do te pediatrične klinike. Tako da je zame najbolje da sem doma in me mož pripelje 1X na dan čisto zraven da nimam daleč za hodit. Racam ko ena raca in zelo dolgo porabim da kam pridem.
Res je žalostno da mamice nemoremo biti zraven. Mleko si pa na kake 3-5 ur pumpam s črpalko in ga spravljam v hladilnik potem pa odnesem našemu sončku. Pa še to sem imela zadnjič vmes kri ker so mi razpokale bradavice tko da moram še to pazit in raje pumpat ker nevem kdaj se mi bo spet ulila in bo Žiga to pojedel in bo lahko pol bruhal. Ja saj pravim da je NORO in samo upam da bo te more kmalu konec.

Anonimen -> Ojla punce... (13.8.2005 8:53:06)

Cipresa, upam, da bo mali škratek čimprej doma. Želim vam vse najboljše. Veliko poguma in moči. :bravo::bravo::rozica::rozica::darilo::darilo:

Anonimen -> Ojla punce... (13.8.2005 8:54:31)

Držim pestke za malega Žigca!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.8.2005 9:31:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mojcaziga -> Ojla punce... (13.8.2005 9:41:52)

Pozdravljena!

3 leta nazaj sem bila skoraj v identičnem položaju :((:((:((:((

Rodila sem v MB porodnipnici, 15.dan po PDP. Po 3 dneh je Žiga nehal dihati in so ga premestili v intenzivno nego. :((:((:(( Skoraj identični položaj sem napisala zato, ker sva bila na istem nadstropju in sem lahko šla do njega kadarkoli. Skratka, na intenzivni je bil 1 teden. Ugotovili so mu policitemijo (premalo eritrocitov, kar je zgostilo kri in oslabilo pretok skozi srčno mišico). S čim so ga zdravili niti ne vem :ups::ups:, ker je imel polno nekih flaš in je kar teklo v njega :ups: :( :((

Govorili so tudi o jemanju kostnega mozga, pa o transfuziji, pa se je v enem tednu uredilo samo, pa tudi ponovilo se več ni :bravo::bravo::bravo::bravo:

Domov smo prišli 11.dan in je do sdaj, ko je star 3leta in 2 meseca bil bolan 2x (vodene koze in angina), pa je vključen v vrtec že od 17. meseca.

Kar pa se mene tiče, pa me je Žiga kar namatral: najprej smo nanj čakali dodatnih 15 dni, potem še 11 dni v bolnici, potem smo bili še 1 teden doma, ampak se je splačalo. Upam, da se bo tudi pri vas uredilo.

Lp, Mojca

cmokec -> Ojla punce... (13.8.2005 9:44:38)

Naj vas čuvajo :angel::angel::angel::angel:

ciciban -> Ojla punce... (13.8.2005 9:54:38)

:miska::miska::miska:Drzim pesti,da boste cimprej vsi skupaj doma!!!:miska::miska::miska:

Maček Muri -> Ojla punce... (13.8.2005 9:55:19)

Držim pesti, da boste kmalu vsi skupaj zadravi doma!

A-N-J-A -> Ojla punce... (13.8.2005 9:59:14)

Držimo pesti za malega:duda: Žigija!!!:angel::rozica::metulj::sloncek:

Anja:rozica:

Anonimen -> Ojla punce... (13.8.2005 10:24:14)

žIGA MAMI IN OČI ZDRŽITE!!!!
:miska::miska::miska:da bo kmalu za vami in da boste vsi trije kmalu doma.:miska::miska:

smrka -> Ojla punce... (13.8.2005 11:36:46)

cipresa drzimo pesti da boste kmalu spet skupaj!!!!!:bravo::bravo::bravo:

urbancek -> Ojla punce... (13.8.2005 13:46:00)

Naj se tvoj sonček čim prej pozdravi, enako velja tudi zate, da bi čim prej prišla v svoje "staro" stanje in da bi se že kmalu vsu skupaj crkljali v okrilju vašega doma.
Srečno in še naprej tako pogumno :rozica::rozica::rozica:

Anhelo2 -> Ojla punce... (13.8.2005 16:47:49)

Glede na to kako si se pokazala kot pogumno celi čas čakanja in med samim porodom ne dvomim, da ne boš to tudi prestala.
Vsekakor pa mi je zelo žal, da niste skupaj in da mali pikec ne more biti v objemu strašev.

Držite se in držimo pesti, da se čim prej vse spravi v red!!!
Zate pa en kup :rozica:

LP Buu

tania -> Ojla punce... (13.8.2005 18:12:38)

Tudi mi držimo pesti in upamo, da bo mali Žiga čimprej doma z mamico in očkom!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:
Vso srečo!!! mamici pa velik šopek :rozica:

Gina -> Ojla punce... (13.8.2005 22:29:50)

Vse dobro, pa da se bosta čim prej zdrava cartala doma.9nebesa:):)

Stran: [1]