mojcaziga -> Ojla punce... (13.8.2005 9:41:52)
|
Pozdravljena! 3 leta nazaj sem bila skoraj v identičnem položaju :((:((:((:(( Rodila sem v MB porodnipnici, 15.dan po PDP. Po 3 dneh je Žiga nehal dihati in so ga premestili v intenzivno nego. :((:((:(( Skoraj identični položaj sem napisala zato, ker sva bila na istem nadstropju in sem lahko šla do njega kadarkoli. Skratka, na intenzivni je bil 1 teden. Ugotovili so mu policitemijo (premalo eritrocitov, kar je zgostilo kri in oslabilo pretok skozi srčno mišico). S čim so ga zdravili niti ne vem :ups::ups:, ker je imel polno nekih flaš in je kar teklo v njega :ups: :( :(( Govorili so tudi o jemanju kostnega mozga, pa o transfuziji, pa se je v enem tednu uredilo samo, pa tudi ponovilo se več ni :bravo::bravo::bravo::bravo: Domov smo prišli 11.dan in je do sdaj, ko je star 3leta in 2 meseca bil bolan 2x (vodene koze in angina), pa je vključen v vrtec že od 17. meseca. Kar pa se mene tiče, pa me je Žiga kar namatral: najprej smo nanj čakali dodatnih 15 dni, potem še 11 dni v bolnici, potem smo bili še 1 teden doma, ampak se je splačalo. Upam, da se bo tudi pri vas uredilo. Lp, Mojca
|
|
|
|