TomTaylor -> RE: Prosim za nasvet (8.3.2011 8:44:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca22 Se strinjam s tabo titania. Že dolgo premišljujem o tem. Misim pa, da če bi šla v podnajem bi še slabše nardila. Potem bi se pa sigurno vsi proti men obrnili pa rekli da sem šla zato stran ker se mi ne ljubi delat. ti pa si ena neodločna, nežna in prijazna dušica. Glej, vso pravico imaš živeti zase in ne za sestrine otroke. Zelo lepo od tebe,da pomagaš, ampak služkinja ti pa res ni treba biti. .. To, da boš starše prosila za klet in finančno pomoč pri urejanju, te bo le še bolj pahnilo v občutek "podrejenega" položaja - iz občutka dolžnosti boš prisiljena še naprej "pomagati" mami pri varovanju sestrinih otrok in ostalih opravilih...in na koncu boš vsa depresivna, jezna na mamo, pa na sestro,.....Moj nasvet: potrpi še malo oz. napni vse moči, da si najdeš službo, nato najameš garsonjero in si sama svoj gospodar. Pa končno nehaj živeti po pričakovanjih drugih! Lepo te prosim no...a ima tvoja sestra otroke zato, da odgovornost na vaju z mami prelaga? ...glej, lena je ona, ne ti.
|
|
|
|