Načrti za danes (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Načrti za danes (13.8.2005 5:41:19)

Ha ha ha zgodaj se dan začne, sosedov petelin že kikirika vi pa še kar spite,............;)9nebesa

No pa malo bolj analitično. Kakšne plane imate kaj za danes?

Se morda pakirate za na morje( meni na misel ne pride v tem mrazu-res smo pa bili že 14 dni he,...

Boste odšle v mestu vzele zraven denarnico in spet nekaj lepga kupile vašemu sončku ? (ko je tak fajn)" Ma ne no, res je full rabu"! ;)

Pa ne mi rečt da bote pucale in "kidale" stanovanje.

Sem v dilemi kaj- a kar me srce najbolj vleče tist bo najlažje.

Pride dan ko bi obrnala bajto narobe - pa spet dan ko še noge težk dvignem. Pač tak je ne

LEP DAN IN POLN ZANIMIVIH DOGODKOV VSEM !

Anonimen -> Načrti za danes (13.8.2005 5:47:35)

Moji načrti:
okrog pol sedmih zjutraj bom prišla domov, peljala :kuza: ven, si naredila "večerjo", jo pojedla pred RR-om, kjer bom do približno pol osmih, potem bom pripravila zajtrk za sina, ki bo takrat enkrat vstal, jaz pa se bom šla preoblečt in spat.
Vstala bom okrog 17-ih popoldne. Najprej umivanje, potem "jutranja" :kava:, nato bom skuhala kosilo. Potem bo že čas za "24 ur", nato pa malenkost "pogledam" po stanovanju, se preoblečem, umijem, odpeljem :kuza: ven, spravim Jana spat in se okrog 21:30 odpravim v službo.
In tam nekje okrog 23:00 se priklopim na RR...

Meggi -> Načrti za danes (13.8.2005 6:29:31)

Kerensa!
Uh, uboga res. Ma to maš res dan čist narobe obrnjen. Pa to je skoz tako ali samo izmena? Kaj pa sine? Pa ostali- si čist odrezana od sveta!!!!

No jaz bom sedaj lepo zaštartala na en giro sprehod pa po cajtnge- če je kaj odprt- vsaj petrol bo no. In pol pridem domov vsa naspidirana in polne moči. Sam ne me prašat okrog enih bom pa ko nudlc- bo treba pa malega (menda kilco pa še mal)dojenčka spat dat- no in mamico v paketu.

Anonimen -> Načrti za danes (13.8.2005 8:50:48)

Najprej ena urca na RR-ju, potem pa generalno čiščenje stanovanja, kopalnice, pranje zaves, cunj, posteljnine, nameravam sčistiti kuhinjo tudi od znotraj, umiti tla, zlikat, skuhat kosilo, si pobriti noge, presaditi moram eno rožo, pa še kaj se bo našlo. In za nagrado bom zvečer spet šla na RR.

Anonimen -> Načrti za danes (13.8.2005 8:58:14)

Že kakšno uro pridno pišem letno pripravo za šolo in obvezno špegam na RR:)-. Zraven seveda nadzorujem malega, ki pridno razkopava po stanovanju, da bom imela potem kaj pospravljat. :)-
Ko pride mož iz službe se odpravljamo v Lj po nakupih. Potem, ko pridemo domov, pa ne vem, kaj bomo počeli:zmeden2:

anajmad -> Načrti za danes (13.8.2005 9:15:09)

Dopoldne: čistilna akcija
Po kosilu: shoping
Popoldne:fešta(praznovanje r.d.)
Zvečer:bomo vidl:zmeden2:
Ponoči::muca:
en lp:morje:D.

PIAF -> Načrti za danes (13.8.2005 9:18:16)

Zdaj sem na RR, mali se igra, ampak me vsake toliko okupira in me zvleče k igračkam. Ati je v službi, potem grem delat sataraš 8bo hitro kosilo), nato pa kot ponavadi gremo na obisk k babici, kamor pride tudi ostala družina in si malo oddahnem, saj malega skoz vlačijo po rokah (kolikor se jim pač pusti).

Zvečer pa ?!:zmeden2:

leah -> Načrti za danes (13.8.2005 14:29:49)

Evo moj plan.
Spim do 8:30, ker ima moj čez vikende malo:duda:,potem spijeva skupaj kavico, jaz nahranim tamalo, moj pospravi kuhinjo in da čisto posodo iz pomivalca.Potem smo ši skupaj v trgovino nabavit za danes.Zdajle tamala spi, jaz gledam tv in pišem tole, moj peče pito in dela kosilo.
Potem bomo jedli, nato poležali, da se kosilo poleže, potem pa najbrž malo ven, ker bo sonček.
Še prej si bova enepar filmčkov zapekla z interneta, da bo zvečer kaj za gledat.
Aja, ob 6ih tamalo kopava, jo nahranim in počasi gremo v horizontalo.Aja,pa danes dobim masažo:bravo:

leah -> Načrti za danes (14.8.2005 15:00:17)

Pred časom(ko z mojim še nisva bila skupaj) sem tudi jaz že skoraj verjela, da takih ne delajo več...pa sem bila vztrajna in ga našla.Ah,pri nas je tako vsak dan.Ja prav hvala bogu za takega moškega:bravo::)-

Stran: [1]