cepivo prevenar (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

J.L. -> cepivo prevenar (7.3.2011 14:47:32)

http://24ur.com/clanki-spored/zaradi-smrti-dojenckov-umaknili-dve-cepivi.html

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 9:06:25)

ma cepiva so super...

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley18.gif[/image]

Freya88 -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:14:28)

No ja, sam sej ni se nikjer dokazano da je bilo to krivo!
Ce pa ze... pa pri taksnih malckih tudi ne ves se, mogoce so bili alergicni na kaksno sestavino cepiva!

Zelo mi je zanimivo (pri cepivih na splosno) da imajo taksne ucinke sele po nevekoliko dnevih...

TomTaylor -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:16:42)

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

ma cepiva so super...

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley18.gif[/image]

sploh tista "made in China" tipa.

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:34:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Ce pa ze... pa pri taksnih malckih tudi ne ves se, mogoce so bili alergicni na kaksno sestavino cepiva!

Zelo mi je zanimivo (pri cepivih na splosno) da imajo taksne ucinke sele po nevekoliko dnevih...

izjava tedna, nimaš kaj...

saj te je Frodica dobro opisala: govorimo o morju in planktonski juhi, ti pa pribiješ, da je  juha slana.

kalbo -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:40:54)

No nisi mi niti ti neka perla.

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:45:23)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No nisi mi niti ti neka perla.

glavno, da se ti svetiš...vse do kitajske.

Freya88 -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:49:51)

izjava tedna, nimaš kaj...

saj te je Frodica dobro opisala: govorimo o morju in planktonski juhi, ti pa pribiješ, da je  juha slana.

Mal se pa lahko tudi ti za jezik ugriznes...! V tisti temi sem povedala, kar si misli marsikdo na forumu (pa je bil raje tiho, da niso nanj letele taksne bedarije kot so name)... tukaj sem pa samo napisala, da dokler ni dokazov, meni ne bo nihce rekel da je nekaj nevarno!
In ce tebi ne pase kar napisem in/ali kaksno je moje mnenje... potem pa ku*c, ne beri mojih postov, bodi tiho in se brigaj zase!!

TomTaylor -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 10:52:41)

kuRRja gripa na pohodu. A žal, cepiva (še) nimamo.

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 11:03:07)

Mal se pa lahko tudi ti za jezik ugriznes...!

saj se, še prevečkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

kalbo -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 11:12:25)

Mal se pa lahko tudi ti za jezik ugriznes...!

saj se, še prevečkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pa še to je premalo.

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 11:46:08)

kakor za koga. za tiste, ki ste svoje otroke že cepili, je to prošlo/svršeno. cepljenje je ireverzibilen proces. morda pa se bo kak starš vseeno dvakrat vprašal, če naj cepi.

kalbo -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 11:53:49)

Govorim seveda o načinu tvoje komunikacije, ki je preveč agresivna, in ne toliko o vsebini le te.

Cepljenje ni mačji kašelj in tole agresivno propagiranje cepljenja proti rota virusom gre meni na živce recimo. Pa panično cepljenje proti prašičji, željvji al nevem keri gripi tudi ne. Se tudi strinjam, da ravno ves repertuar cepljenja, ki ga dajo skozi naši otroci ni nujno potreben, da bi ga pa čisto ukinili, pa ni ravno pametno po mojem.

Zadnič citiran članek je članek zaskrbljenega očeta, ki je mimogrede še zdravnik oziroma psihiater in nima veze z infektologijo. Podobno, kot bi zobozdravnik pametoval o nevrokirurgiji, al pa nevrokirurg o kariesu, če že hočeš. Način komunikacije, ki meji na fanatizem pa stvari, ki jo zagovarjate ne bo prineslo nič pozitivnega.

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 12:03:25)

Govorim seveda o načinu tvoje komunikacije in ne toliko o vsebini le te.

Cepljenje ni mačji kašelj in tole agresivno propagiranje cepljenja proti rota virusom gre meni na živce recimo. Pa panično cepljenje proti prašičji, željvji al nevem keri gripi tudi ne. Se tudi strinjam, da ravno ves repertuar cepljenja, ki ga dajo skozi naši otroci ni nujno potreben, da bi ga pa čisto ukinili, pa ni ravno pametno po mojem.

s tem se absolutno strinjam kalbo, čeprav na prvi pogled ne izgleda tako.
če mojga otroka ugrizne stekla lisica, ok, cepimo, ker takrat je to nujno zlo.

BUŠICA -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 12:12:13)

Način komunikacije, ki meji na fanatizem pa stvari, ki jo zagovarjate ne bo prineslo nič pozitivnega.

s tem se tudi strinjam...samo tukaj še dr. komunikologije še nič ne bi dosegel.

koala -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 12:18:39)

Cepljenje da ali ne, vedno se bodo kresala mnenja. Moje dete je cepljeno, ravno z tem cepivom, stranskih učinkov HB ni bilo, se mi pa zdi da če ga nebi cepila, potem bi se še naprej vrstila vnetja srednjega ušesa (v treh mesecih jih je pokasiral 6) kar pa tudi ni najbolje za njegov sluh, sploh zato ker je vedno šlo za izlivna vnetja.

liliana -> RE: cepivo prevenar (8.3.2011 14:21:09)

s tem se absolutno strinjam kalbo, čeprav na prvi pogled ne izgleda tako.
če mojga otroka ugrizne stekla lisica, ok, cepimo, ker takrat je to nujno zlo.

Verjetno ga boš dala cepiti tudi, če ne veš, da sta lisica ali pes, ki sta ugriznila otroka stekla........preventivno.......nujno pa ne......

Stran: [1]