Anonimen
|
Po mojem mnenju gre sicer za stvari, ki so "naravne", samo mi, ljudje, jih še ne razumemo... Govorim pa o NLP-jih (torej življenju na drugih planetih), duhovih, raznoraznih vilinskih bitjih, telepatiji, parapsiholoških pojavih in podobnem... V življenje na drugih planetih absolutno verjamem... Duhovi so, po mojem mnenju, duše ljudi, ki so tako ali drugače zapustili (ali morali zapustiti) ta svet, vendar še niso opravili vsega, kar jim je bilo namenjeno ali kar so si zadali, zdaj pa kot duhovi tavajo po svetu in to poskušajo dokončati... Telepatija in preostale parapsihološke sposobnosti (in dogodki) so po mojem mnenju naravne sposobnosti človeka (ali določenih ljudi), le da se človek tega ne zaveda, ker mu trenutno stanje razvoja našega uma tega še ne dopušča (razen nekaterim izjemam)... Vilinska bitja pa so po mojem mnenju prav tako duše nekoč živečih ljudi, ki so se reinkarnirale v "drugačno" bitje iz nam neznanih razlogov. Ja, tudi v reinkarnacijo verjamem, nisem pa še raziskovala, kdo vse sem bila v prejšnjih življenjih. Kaj pa ve, punce? Se vam zdi vse skupaj traparija, domišljija, medijski pomp rumenih časopisov, psihične blodnje motenih ali kaj tretjega? Ali verjamete...?
|