|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Verjamete v "nadnaravno"?
13.8.2005 3:11:26   
Anonimen
Po mojem mnenju gre sicer za stvari, ki so "naravne", samo mi, ljudje, jih še ne razumemo...
Govorim pa o NLP-jih (torej življenju na drugih planetih), duhovih, raznoraznih vilinskih bitjih, telepatiji, parapsiholoških pojavih in podobnem...
V življenje na drugih planetih absolutno verjamem...
Duhovi so, po mojem mnenju, duše ljudi, ki so tako ali drugače zapustili (ali morali zapustiti) ta svet, vendar še niso opravili vsega, kar jim je bilo namenjeno ali kar so si zadali, zdaj pa kot duhovi tavajo po svetu in to poskušajo dokončati...
Telepatija in preostale parapsihološke sposobnosti (in dogodki) so po mojem mnenju naravne sposobnosti človeka (ali določenih ljudi), le da se človek tega ne zaveda, ker mu trenutno stanje razvoja našega uma tega še ne dopušča (razen nekaterim izjemam)...
Vilinska bitja pa so po mojem mnenju prav tako duše nekoč živečih ljudi, ki so se reinkarnirale v "drugačno" bitje iz nam neznanih razlogov.
Ja, tudi v reinkarnacijo verjamem, nisem pa še raziskovala, kdo vse sem bila v prejšnjih življenjih.

Kaj pa ve, punce?

Se vam zdi vse skupaj traparija, domišljija, medijski pomp rumenih časopisov, psihične blodnje motenih ali kaj tretjega?

Ali verjamete...?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
13.8.2005 7:46:52   
Amoss
Veramem vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2005 7:48:00   
Amoss
Aja edino v reinkrnacijo ne najbolj, mi je pa logična zaradi dejsvu-ja.Ampak psihologi imajo druge razlage.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2005 7:54:01   
marty5
Jaz se v vsem popolnoma strinjam s tabo. Mislim, da smo pač v našem razvoju še zelo omejeni in stvari, ki jih ne znamo razložiti, označimo za nadnaravne ali pa celo plod domišljije.

Priznam, da sem imela obdobje, ko sem se spraševala, če res verjamem v posmrtno življenje, reinkarnacijo,....ali le HOČEM verjeti, ker je tako lažje. No, vedno sem prišla do zaključka, da verjamem. Vse preveč je čudnih "naključij" v življenju, povezav,...In v naravi vse kroži - ni začetka in ni konca. enostavno ne verjamem, da je smrt konec, tema. Misli, doživetja - to je vse energija, ki mora nekam it.

Ne vem, z leti vse bolj verjamem v to in vse bolj tudi živim tako. Nisem nek fanatik, daleč od tega. držim se le osnovnih "pravil" - to kar daš, to dobiš; vse se zgodi z namenom in ob pravem času; lahko naredim vse kar želim, če se le za to odločim :)

In res deluje ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2005 8:35:10   
Anonimen
Ne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2005 9:38:41   
Annny
Kerensa, ker rada bereš, ti predlagam, da si prebereš kakšno knjigo Arthurja C. Clarke-a, če je seveda že nisi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2005 9:49:48   
cmokec
Jaz tudi verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2005 10:59:43   
TARA in MAJ
NE NE NE

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2005 11:21:24   
Anonimen
NE verjamem.

Ne v čudžena bitja, ne v nadnaravane pojave, ne v reinkarnacijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2005 17:18:37   
pika74
ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2005 17:52:11   
buča
Verjamem.
Jaz sem doživela v 1 nosečnosti,da me je obiskala pokojna sestra moje stare mame.K meni je prišla v sanjah in me vprašala:Zdenka,a si ti prepričana,da je s tabo vse v redu?
ona je umrla 14.2.2002,jaz pa sem 19.2.2002 pri G izvedela,da nosim že 14 dni v 5 mesecu mrtvega fantka.V tistem istem času,sem sanjala še mojo prababico,ki je nekaj praznovala...ne vem kaj,ampak krožnički,prtički..vse je bilo črne barve.
Od tega minevajo 3 leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2005 20:48:45   
elizabeta p
Jaz verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2005 21:33:14   
urbancek
Imam pač določene izkušnje, ki so me prepričale v to, da nekje obstaja nekaj veličastnejšega od nas - življenje po življenju in podobne stvari.
Nisem pretirano verna (vse v mejah normale), ampak verjamem, da nas nekje nekaj čaka, prav tako verjamem tudi v angela varuha, sem se že večkrat prepričala, da ga imamo.
Sedaj pa se mi kar smejte in si mislite - baba trapasta, sem že toliko stara, da sem že marsikaj doživela in sem prepričana, da še veliko bom.
Lep pozdrav vsem ki verjamejo in ki ne verjamejo, tudi meni se je nekoč vse to zdelo trapasto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2005 22:26:19   
Gina
Ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2005 22:39:14   
Anonimen
Absolutno verjamem v duhove, reinkarnacijo, malo manj pa v NLP-je.

Urbancek, jaz pa bi z veseljem prebrala tvojo zgodbo v zvezi s to temo.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2005 22:45:12   
KIRA
v nekatere stvari ja, v nekatere ne. recimo 6 čut -ja. jaz ga mam, ampak tud ne vedno. v bistvu gre bolj za neko intuicijo, se izraža tud v sanjah - takih preroških, pa se pol uresničijo.
nekatere stvari pa se mi zdijo samo larifari. mamo ljudje pač preveč domišljije.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2005 23:05:56   
Anonimen
Verjamem, da nismo sami, ampk se mi to ne zdi nič takega. Zakaj pa bi se samo na tej naši mali Zemljici razvilo življenje, drugje pa ne?
V ostalo pa ne verjamem ali pa me je strah verjeti, pa zato sploh ne premišljujem o takih stvareh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.8.2005 2:05:58   
BigWhale
Jaz pa verjamem v to, da ni nobena stvar neomejena. Razen neumnosti. Ta ne pozna meja... :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?