Anonimen -> Dieta - 6. dan! (12.8.2005 23:31:24)
|
Hojla, preklice!:)-:)-:)-:)-:)- Kako ste kaj?? Jaz se še kar borim za par trenutkov na bratovem računalniku, na našem je šel k :hudicek: hard disk.Katastrofa!!! In sedaj bom morala čakati, da zadevo popravijo. :(A glavno je, da se vam javim, čeprav bolj poredko. Ja, včerajšnji PROTEINSKI dan sem preživela OK. Malo sem se pregrešila. Ne vem, zakaj mi je bilo treba. :grrr:No, ne ravno pregrešila. Jedla sem že vse dovoljeno, a za moje pojme, preveč vsega. Zvečer sem imela isto težo, kot prejšnjo večer, torej le 1,5 kg manj namesto 2 kg. Torej, jutri imamo ŠKROBNI dan. Na jedilniku v Rinini knjižici imamo naslednje: Z: 8 suhih fig, ki ste jih prejšnjo večer namočili v 3 dl vode (no, nasvet za drugič;)). Najprej popijte vodo, potem pojejte fige. K: dušen riž z zelenjavo (korenček, paprika, grah, šampinjoni), zelena solata, kos kruha V: pol manj kot za kosilo Če vam to ni všeč, pa lahko poskusite: K: praženo kislo zelje in kuhan krompir Jaz bom imela kar prvi predlog, torej dušen riž in solatko, kruh v tem primeru kar preskočim, mi ne paše zraven. S kakšno hrano pa boste ve preživele dan?
|
|
|
|