|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
8.3.2011 22:08:11   
špica84
Andreja meni v lj ni bilo hudo.Je pa res da sem imela ogromno celic in je bilo treba malo potrpeti.Pa še naletela sem na dr.Tomaževiča,da se mi je pokloplo.
Drugače pa srečno v postopku

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.3.2011 8:39:09   
keti
No v ponedeljek sem uspešno opravila punkcijo, pridelala sem 14 celic, v soboto pa imam transfer. Sem pa cel ponedeljek in torek prespala...tako, da sedaj nestrpno čakam soboto, da vidim koliko celic je oplojenih! Vsem nosečkam iskrene čestitke, vse, ki pa grejete pa želim, da tako tudi ostane!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.3.2011 9:18:41   
Anonimen
Punce nujno pomoč, tiste ki ste pri Rešu.... Jutri imam transfer in si moram dajati Prometrium... A si ga na dan transferja tudi dam zjutraj ali ne? sem pozabila vprašat.... Full hvala

(odgovor članu keti)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
9.3.2011 9:19:21   
Maja_V.
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

na krvnem testu dobiš listek z beto in pa zraven napisano številko, kjer se naročiš na UZ v Lj. Nato pa piše, kontrola pri svojem G čez en mesec.

hvala user posted image
kam pa greš na uz? tja, kamor smo do zdaj hodile, ali kam drugam?

< Sporočilo je popravil Maja_V. -- 9.3.2011 9:20:44 >

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.3.2011 9:29:03   
mish
Keti - meni so povedali, da zadnji utrogestan vzamem zvečer (transfer naslednji dan zjutraj)

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 55
9.3.2011 9:31:36   
mish
Punce nujno pomoč, tiste ki ste pri Rešu.... Jutri imam transfer in si moram dajati Prometrium... A si ga na dan transferja tudi dam zjutraj ali ne? sem pozabila vprašat.... Full hvala

Ups, odgovor je bil namenjen Anonimen....
vglavnem zvečer še vzameš, zjutraj pred transferjem pa ne

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.3.2011 10:14:31   
mavrica72
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce nujno pomoč, tiste ki ste pri Rešu.... Jutri imam transfer in si moram dajati Prometrium... A si ga na dan transferja tudi dam zjutraj ali ne? sem pozabila vprašat.... Full hvala

Jaz ti lahko rečem samo to, da sem ga vedno zjutraj še vzela (tam okrog pete ure). Nikoli mi ni bilo rečeno, da ga ne smem, tako da.....  Zgleda, da ene ga vzamemo, druge pa ne.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.3.2011 10:29:48   
mavrica72
Barbara31 - še enkrat greš spat, potem boš pa že imela otročičke pri sebi. Naj ti današnji dan čim hitreje mine, jutri pa vso srečo user posted image

Maja_V. - kako ti uspe zdržati, da še nisi naredila nobenega testa?user posted image  Sem prepričana, da si ti naša naslednja user posted image . Držim pesti za jutrišnji dan.

Beatrice, nhaya - bravo za user posted image . Točno tako, dovolj je samo eden. Sedaj ga pa veselo in pridno grejtauser posted image

Little Star - mislim, da 13 dan po ET bi ti res že lahko test pokazal pravilno. Seveda pa to ne pomeni, da če bi še bil slučajno negativen, da res ni uspelo. V tem primeru je treba pa počakat še kakšen dan, da hormon naraste.
mish - čestitke za 5 celic user posted image , sedaj pa se naj lepo oplodijo

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.3.2011 10:39:49   
mavrica72
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Živijo punce, mene pa nekaj matra in sicer

glede punkcije?? Ene punce rečejo da zlo boli ene pa da sploh ne, sicer do takrat mam še kar nekaj časa za razmišljat al bi me dali takrat malo spati user posted image ali bi vse skupaj potrpela??? Sreča da je v mb na izbiro!!!! Zdej pa naj mi ktera pove al se da za zdržat???

Seveda se da zdržat brez narkoze. Sicer ti imaš res izbiro v Mb, v Postojni tega ni. Veliko je odvisno tudi od tega, kako se sama pripraviš na to "bolečino". Je res nek neprijeten občutek, ko ti pobirajo ven folikle, ampak se vse da zdržat. Jaz imam probleme z levim jajčnikom, ker je zelo visoko in mi morajo najprej maternico predreti, da pridejo do njega, pa tudi zdržim, čeprav v tem primeru kar bolj boli. Ampak to smo že bolj izjemeuser posted image . Zato kar pogumno in brez velikega strahu user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.3.2011 10:52:14   
Barbara31
Mavrica 72 ... je še enkrat grem spat...potem pa grem po mojo Mašo in Tjašo. Lahko rečem, da se ta postopek veliko manj sekiram v primerjavi z prejšnjimi. Vedar bo težka... 10 dni se zna zelo vleči.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.3.2011 11:10:27   
Little Star
dan sotrpinke user posted image
Mene pa danes kar neka depresija lovi, sama sebi se zdim butasta, ko stalno razmišljam kaj se spreminja.. kako imam predmenstrualne krče (ki sem jih imela tudi ko sem prvič zanosila), kako imam napet trebuh ( ja jasno, da ga imam, če sem že ob 10.30 pojedla puranov zrezek, pečen krompir in skledo motovilca user posted image ), stalno štejem dni do testa in kar noče jih zmanjkati, kako me prsi bolijo ( no to me nikoli ne, ampak od vseh teh hormonov, ki sem jih bila deležna v zadnjem mesecu in pol je čudno, da mi še kakšna dodatna joškica ni zrastla).. skratka, ne grem se več. Če bo bo, če ne bo pač ne bo.. v naslednji postopek ne bom šla, mi vzame preveč časa in me psihično obremenjuje, pa tudi utrujena sem od vseh zdravil. Posledično se ne morem normalno posvetiti družinici, ki jo že imam, kar se mi zdi nepošteno do njih, sploh do mojega malega velikega možiclja, ki je star 5 let in potrebuje mamo. In mi je full hudo, ko vidim kako potrpežljiv je.. In ne bom več izsiljevala narave.. če mi tokrat podari še enega otročka bom presrečna, drugače pa.. vem, da sem itak lahko najsrečnejša, ker imam krasnega moža in prečudovitega otročka. kaj še hočem? user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 61
9.3.2011 11:37:57   
Béatrice
 Little Star - POJDI VEN NA SONCE!!! Ne se smilt sama sebi. Zunaj je tako lep dan, da ga je škoda zamudit! Ravnokar iz sprehoda, me je že čakala župca (tašča naredila user posted image ). Potem pa ven na sonček, da se pogrejeva oba! Ena misel, da ti dvignem moralo...

Sonce je zdravilo, s katerim nasmeh ozdravi vaš bolni jaz.

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 62
9.3.2011 12:13:41   
mala06
se podpišem pod Beatrice. Danes je tako lep dan in sonce ti mora prepoditi slabe misli. Vem pa, da pridejo tudi taki dnevi, ampak jih je potrebno prebroditi in nato pa zopet z optimizmom naprej.

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 63
9.3.2011 12:49:53   
latka
Lahko me dodate na seznam, 16.3. imam posvet za drugi ICSI v MB!
Lep sončen dan!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 64
9.3.2011 13:55:51   
Maja_V.
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Maja_V. - kako ti uspe zdržati, da še nisi naredila nobenega testa?user posted image  Sem prepričana, da si ti naša naslednja user posted image . Držim pesti za jutrišnji dan.

user posted image naredila sem že 3 teste (ali celo kakega več, ker nisem mogla verjeti temu kar sem videla user posted image user posted image )... vsi so bili pozitivni, edino ne vem no... pri First signu je tako rahla črtica, da jo komaj zaznaš, digitalni Clearblue je pa naredil tak lep plusek.. Veš, nočem se prehitro veseliti, jutri dam kri za beta HCG pa bomo videli... muči me edino to, ker imam vsak dan občasno bolečine v levem jajčniku (sicer so za vzdržat, ampak čutim jih pa) in me malo skrbi, da bi šlo za izvenmaternično....
Upam, da temu ni tako, upam, da bo jutrišnji test pokazal lepo user posted image in uz čez čas enako.

pestke pa le drži, hvala user posted image

< Sporočilo je popravil Maja_V. -- 9.3.2011 13:56:22 >

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 65
9.3.2011 15:31:42   
Malo sunce
Dobar dan djevojke, kao prvo da vas pozdravim i da svima poželim sretne postupke, i da što prije ugledamo male plusiće.
Nadam se da neću kršiti neko pravilo foruma, nakon što postavim svoju molbu ( ida se izvinim što je moj prvi post, molba za pomoć) :),  a ukoliko kršim, molim nadležne moderatore da ovaj post izbrišu.

Chtjela bih da zamolim ako koja zna gdje bih mogla povoljno naći smještaj u Ljubljani, jer se pripremam za prve konsultacije sada 24 marta kod doktora Reša u Postojini.
Prvi put sam bila prošle godine u septembru mjesecu, i nakon uspješne oplodnje ostala sam u drugom stanju, međutim nakon 11 sedmica, plod je otišao :(
Sada se spremam na drugi put, i molim Boga da bude uspješno. Pokušala sam da na net-u potražim smještaj, međutim zbog mog neznanja slovenskog jezika, bila sam osuđena na linkove hotelskog smještaja koji je preskup.
Tako vas molim ukoliko  mi možete pomoći da znate nekoga ko nudi privatni smještaj ( osbzirom da dolazim iz Sarajeva), da mi na pp pošalje podatke.

P.S: Nadam se da će neko razumjeti ovu poruku na bosanskog jeziku :), i još jednom se duboko izvinjavama na ovakvom "upadu".

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 66
9.3.2011 16:53:50   
Little Star
Malo sunce, dobrodošla !

Poskusi tukaj, je blizu Dravelj..

http://www.pension-jelen.eu/si/5/kontakt.html

(odgovor članu Malo sunce)
Neposredna povezava do sporočila: 67
9.3.2011 16:59:18   
Little Star
in tole..

http://www.prenocisca-siska.si/index.php?id=prenocisca

tole je še najceneje..

< Sporočilo je popravil Little Star -- 9.3.2011 17:01:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 68
9.3.2011 17:08:53   
Nutry
Pozdravljene!

Čakam, da se vam pridružim oz. čakam tečko, da pričnem s špikanjem (1. IVF)
Za jutri imam napovedano tečko vendar sem imela včeraj malo roza izcedka (roza sluz), danes pa malo rjavega izcedka, pa še to, ko sem se obrisala po mali potrebi. Nimam nobenih bolečin v jajčnih kot ponavadi, ko točno vem kdaj bo tečka prišla.
Torej drugi dan cikla naj bi pričela s špikanjem in ne vem ali naj te izcedke štejem za menstruacijo ali počakam še en dan, da se res ulije oz. naredim test nosečnosti (nosečniških znakov sicer nimam)?

Še eno vprašanje imam glede puncije. Ali v Ljubljani dobiš kakšne protibolečinske tablete in s čim bi lahko bolečino primerjale?

Hvala vam za odgovore in lep pozdrav,

Nutry

Lep dan vam želim,

Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 69
9.3.2011 17:51:10   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem ga vedno vzela. Sem ga vzela ob 6. zjutraj, ET pa sem imela ponavadi po 8. uri user posted image  Lahko pa ga tudi popiješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
9.3.2011 17:54:42   
Reby
Nutry - raje počakaj, da se ornk ulije.
V LJ se mi zdi, da dobiš injekcijo Ketonal proti bolečinam, če želiš. Drugače ene vredu prenašajo bolečino, druge ne. Odvisno tudi, kako zadeve stojijo tam spodaj (oblika maternice, število foliklov itd.). Jaz morm rečt, da me je blo zadnje punkcije ful strah, bolelo me ni čisto nič (sem bila pri Rešu), nisem pa vzela nič proti bolečinam.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 71
9.3.2011 18:09:22   
Malo sunce
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star

in tole..

http://www.prenocisca-siska.si/index.php?id=prenocisca

tole je še najceneje..

Little Star hvala ti puno pa ovo mi je super blizu je Reša.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 72
9.3.2011 21:02:34   
Aleda
Little Star- takoj stran s takimi slabimi mislimi user posted image Zadnjič, ko sem šla na  transfer je ena gospa v čakalnici razlagala, da je naša maternica kot centrifuga, kadar imamo take slabe misli, da s tem sami povzročamo, da se plodek ne vgnezdi. Jutri bo še en lep dan pa pojdi z družinico na kakšen lep sprehod in boš takoj boljše volje.
Držim pesti zateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 73
10.3.2011 7:04:06   
Little Star
Aleda hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 74
10.3.2011 8:07:13   
Alessia5
Dobro jutro,

jaz z UZ. Še enkrat bom morala iti. Folikli še premajhni. Ponovno ga imam v nedeljo.

Mi lahko poveste, kateri dan ciklusa ste ve približno šle na punkcijo. Moj je danes 16. Me je kar malo groza vse skupaj.
Saj vem, ženske različno reagirajo na zdravila. Se mi pa zdi da mi bo cikel kar malo zamaknilo.  

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?