frizura za na poroko (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Mariposa -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:01:30)

Drugo soboto gem na poroko in ne vem kakšno pričesko si naj omislim. Oblečena bom v majčko z dekoltejem, hlače, od nakita pa bom imela večje uhane ter zapestnico, vse v taki nežno oranžni barvi (tak je vzorec na majčki). Lase imam čez sredino hrbta, temne, ravno tako temnejšo polt. Rada bi nekaj posebnega s spuščenimi lasmi, pa nimam nobene ideje. Mi lahko pomagate?:rozica:

Annny -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:06:25)

Je kakna frizerka tu na RR?:);)

Teni_ -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:08:35)

Jaz sem sicer gledala frizure za poroko(čeprav je do takrat še daleč). Jaz bi takrat imela skoraj bolj spuščene, ker mi speti niti ne pašejo. Bom dala slikice v album, pa si lahko pogledaš, če ti je kaj všeč. JE po moje primerno tudi tako. Lp,Mojca:nosecka:

Teni_ -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:10:49)

Sta samo dve. Pač s čim drugim spneš. Bom pogledala, če še kaj najdem, pa bom dala zraven. Lp,Mojca:nosecka:

Mariposa -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:12:11)

Ta prva mi je všeč:love: SAmo bi za kaj takega ziher mogla it k frizerki:zmeden2:

smrka -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:36:54)

mariposa skodraj si lase in si jih ob strani spni tako da pridejo do izraza ti vecji uhani...

Mariposa -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:38:27)

Kakšne kodre imaš v mislihh? Večje ali bolj figaro stil?

smrka -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:42:36)

oboje bi bili cool. Zdaj ce mas ful goste, je mogoce boljse da se nenavijas s figarom, prevec dolgo bi se navijala.

Urška* -> frizura za na poroko (12.8.2005 22:42:48)

Oprostite da se vmešavam, ampak Mariposa, jaz bi ti predlagala večje kodre.
Vsaj meni je to bolj pri srcu.

lp:)

frutka_ -> frizura za na poroko (13.8.2005 0:40:42)

Lahko ti jih čisto zravna z likalnikom, to je zdaj moderno. Ali pa si omisli kakšne kodre kot ti je ena punca prej že omenila. Lahko pa ti v lase vpne kakšne lepe perlice ali pa počeše na stran in naredi kakšen koder tu pa tam. Nekja posebnega!

Jaz grema nasl. teden na wedding in bom imela najbrž naviklane na velike kodre.

Stran: [1]