|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se ena fosilka z vami
12.8.2005 20:58:39   
tecka
Živjo. Po skoraj polletnem prebiranju vaših postov sem se odločila, se se pofočkam še jaz. Saj ne vem kaj me je spodbudilo, verjetno depra, kajti v začetku avgusta bi morala postati mamica. MOja zgodba na kratko je: skoraj 3 leta strelov v prazno, od G pa sem dobila eno kuro klomifena, laparo in histero, za zadnji božič sva pridelala še en ss. Od takrat ob vsaki :hudicek: cmeram v potokih. No, zdaj je ne čakam 21. 8. (bom kar visoko na lestvici). Uživajte te proste dni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   se ena fosilka z vami
13.8.2005 0:20:08   
cmokec
Dobrodošla. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   se ena fosilka z vami
13.8.2005 10:18:50   
Anitka
Dobrodošla med nami :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: da bo v tvojem življenju le še prostora za smeh in da že ta mesec postane tvoja sreča popolna z :roza::modri:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   se ena fosilka z vami
13.8.2005 10:51:35   
Maša26
Dobrodošla!

Prav, da si se pridružila, včasih uspešno skupaj preganjamo depro :miska:.

Torej, za začetek ti želim, da jo boš NEdočakala 21.8.;)

1xbo.:miska:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   se ena fosilka z vami
13.8.2005 17:58:24   
Suana
:metulj::angel::metulj::angel::metulj::angel::metulj:

DOBRODOŠLA MED NAMI!!!!:miska::kuza::miska::kuza::miska:
želim ti da čimprej zagledaš:modri::roza::modri::roza: in da se ti izpolni želja na katero čakamo me vse!!:duda::duda:
:rozica::rozica:lp suzana :rozica::rozica:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   se ena fosilka z vami
14.8.2005 8:07:30   
tecka
:rozica: Hvala punce. Midva se zelo trudiva, upam, da bodo pomagale tudi vaše želje.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   se ena fosilka z vami
14.8.2005 21:45:13   
pika74
Velkam :)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?