|
RE: a kdo ve, če je res - postojna 4.3.2011 10:55:34
|
|
|
|
nestea
|
Ja, je res, to ti lahko potrdim iz lastne izkušnje in zgodilo se je pri mojih dveh otrocih. Odvisno je od sestre, za dve lahko zagotovo trdim, da nimata pravega odnosa do materinega mleka. Pri prvem otroku se je zgodilo, da ponoči nisem mogla spati in odšla pogledat v otroško, kjer je bil moj fantek pod lučko. Zagledala sem ga v naročju sestre, ki mu je dajala piti stekleničko z belim mlekom, torej adaptiranim, moje pa je bilo v dveh stekleničkah v hladilniku, rumeno kot je v prvih dneh. Vsak večer sem sestri, ki je odpeljala otroka, povedala, da je moje mleko za nočno hranjenje v hladilniku. Tisti večer mi je sestra še zabrusila, da ona pač ne more vedeti za vsakega otroka posebej ! Naslednji dan sva odšla domov in sem požrla vse to. Letos pa je zgodilo podobno pri drugem otroku. Ko ga je sestra zvečer odpeljala, sem povedala za moje mleko in čez pol ure šla še enkrat povedat v otroško sobo. Ob enih ponoči sem šla ponovno tja in vprašala sestro, ali je pred spanjem še kaj pojedel. 70 ml!!, mojega mleka pa je bilo ravno toliko, kolikor sem nazadnje pustila v hladilniku. Nisem mogla verjeti, da sestra s katero govoriva pred eno uro in pol točno o tej stvari, naredi ravno nasprotno. Naslednji dan je šel fantek pod lučko in ko sem ga vmes prišla pogledat je bila nad njegovo posteljico pripravljena steklenička z belim mlekom. Zahtevala sem pogovor z vodjo oddelka dr.Kristan, ki je bil šokiran nad ravnanjem dveh sester. Prvič sem še verjela, da je zmota, zdaj vem, da je malomarnost in upam, da je dr.Kristan kaj uredil na tem področju.
|
|
|